28 Ιουλίου 2013

Οι Suns δίνουν στους Pacers τον Luis Scola, πέρνουν τους Gerald Green, Miles Plumlee και #1 Draft Pick για το 2014

Είναι πλέον επίσημο και από τις δύο ομάδες: Ο Luis Scola θα αγωνίζεται πλέον για τους Indiana Pacers και οι Suns παίρνουν ως αντάλλαγμα τους Gerald Green, Miles Plumlee και ένα 2014 Draft Pick πρώτου γύρου (μόνο όμως αν είναι μεγαλύτερο από το #14).



Οι Suns λοιπόν δε στόχευαν στον Danny Granger και καλώς έκαναν. Θα ήταν πολύ μεγάλος ηλικιακά για μια ομάδα που ξεκινάει να χτίζεται από την αρχή και θα ήταν πολύ καλός για να "πατώσουν" οι Suns και να μπορούν να διεκδικήσουν τον Andrew Wiggins στο επόμενο Draft.

Οι Gerald Green και Miles Plumlee είναι μεν νέοι και αθλητικοί, αλλά αυτό που ήθελαν οι Suns στην πραγματικότητα ήταν το Draft Pick πρώτου γύρου για το 2014. Με αυτή τη μεταγραφή η ομάδα από το Phoenix κατάφερε όχι μόνο να ισχυροποιήσει το δικό της Draft Pick για το 2014 (καθώς χωρίς τον Scola θα είναι σαφώς πιο αδύναμη), αλλά και να προσθέσει ακόμη ένα Pick πρώτου γύρου. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση που οι Pacers και οι Timberwolves μπουν του χρόνου στα playoffs, οι Suns θα πάρουν από το δυνατότερο Draft της δεκαετίας 3 παίκτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου