23 Ιουλίου 2013

O PJ Tucker οδηγεί τους Phoenix Suns στον τελικό, 91-89 επί των Miami Heat

Αυτό κι αν ήταν δραματικό παιχνίδι! Όταν οι Suns προηγούνταν με 20 πόντους διαφορά, όλα έδειχναν προς ένα βαρετό απόγευμα. Ωστόσο οι Heat δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και χάρις σε ιδιαίτερα πιεστική άμυνα κατάφεραν να προηγηθούν λίγα λεπτά πριν τη λήξη.

Όλοι οι παίκτες των Suns έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν... Όλοι οι Γαλάτες οι παίκτες ? Όχι. Ο PJ Tucker ανέλαβε τη δύσκολη στιγμή να ξεκολλήσει την ομάδα του και τελικά να της χαρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Οι James Ennis (25 Πόντοι, 9 Rebounds) και DJ Kennedy (18 Πόντοι, 6 Rebounds) βοήθησαν τους Heat να κρατηθούν ζωντανοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν ο James Nunnally (24 Πόντοι, 3 Assist) που σχεδόν μόνος του έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο οι PJ Tucker (19 πόντοι, 4 Rebounds, 2 κλεψίματα) και Marcus Morris (17 πόντοι, 6-9 σουτ) αντιμετώπισαν με κρύο αίμα κάθε πρόκληση των Heat. Πέρα των δύο, ο Arinze Onuaku ήταν πολύ αποτελεσματικός (5-7 σουτ) και ο Dionte Christmas βοήθησε με την επιθετικότητά του τη μπάλα να κινείται. half mit Δυστυχώς δε μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Archie Goodwin, ο οποίος δε βρήκε ποτέ το ρυθμό του σε αυτό το παιχνίδι (7 πόντοι, 5 Rebounds, μόλις 1 ελεύθερη βολή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου