6 Μαΐου 2015

Αυγή: Συνέχεια στη σκληρή γραμμή

Συνέχεια στη σκληρή γραμμή του non paper της κυβέρνησης, με το οποίο επέρριπτε την ευθύνη για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις, στις διαφωνίες των θεσμών, δίνει η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» με το σημερινό της κύριο άρθρο με τίτλο: Η πολυγλωσσία και οι συνιστώσες των δανειστών

Το άρθρο καταλήγει με την φράση: «Τα ψέματα τέλειωσαν, ο Μάιος προχωράει, η Αθήνα έχει διαμηνύσει και οι δανειστές γνωρίζουν ότι, εάν δεν υπάρξει χρηματοδότηση, δεν θα πληρωθούν οι επόμενες δόσεις - και αυτό είναι πλέον αντικειμενικό και όχι μπλόφα. Το μπαλάκι είναι πλέον σ' αυτούς.». 

Προηγουμένως, στο σχετικό άρθρο γίνεται αναφορά στα εξής: 
πί δυόμισι μήνες η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται πυρετωδώς για την επίτευξη μιας συμφωνίας με τους δανειστές. Στο διάστημα αυτό η Αθήνα έκανε όσες υποχωρήσεις μπορούσε...". 
"Μέχρι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι για να διαπιστώσουμε ότι πίσω από όλη αυτή την αντάρα βρίσκονται οι διαφωνίες των δανειστών μεταξύ τους...". 
Δικαιολογεί δε ότι "οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις κολλάνε μονίμως στα μικροσυμφέροντα συντεχνιών της Γερμανίας ή στη διοικητική ακαμψία του ΔΝΤ"... 

Πηγές: www.avgi.gr και www.skai.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου