30 Αυγούστου 2017

Με γόβες στιλέτο η Μελάνια Τραμπ προς τις πλημμύρες του Τέξας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μελάνια, πήγε χθες στο Τέξας για να επιθεωρήσει τις ζημιές από τον τυφώνα Harvey. Η Μελάνια όταν αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο φορούσε μαύρες γόβες στιλέτο συνδυασμένες με ένα μαύρο σύνολο -παντελόνι, μπλούζα-, χακί μπουφάν και γυαλιά αεροπόρου. Μια εμφάνιση που προκάλεσε «πάρτι» στο Twitter.
 
«Η Μελάνια μοιάζει με τη Μπάρμπι στις πλημμύρες. Σίγουρα τα παπούτσια Louboutin δεν είναι αδιάβροχα, κορίτσια!» έγραψε σκωπτικά η χρήστρια Μαρία ντελ Ρούσο αναφερόμενη στα ακριβά παπούτσια που η Πρώτη Κυρία φορούσε στην πρώτη της εμφάνιση.


«Η βοήθεια είναι καθ' οδόν, Τέξας! Μην ανησυχείς, η Μελάνια φορά τα ειδικά για καταιγίδα ψηλοτάκουνά της», έγραψε στο Twitter o ηθοποιός και παραγωγός Μπραντ Βόλακ, ενώ ο Τζ. Ντ. Άλμαν έγραψε ότι «κάποιος πρέπει να πει στη Μελάνια ότι τα τακούνια της θα έπρεπε να είναι ακόμη πιο ψηλά κυρίως για τέτοιες πλημμύρες».

Η ηθοποιός Τζέσικα Κίρσον συνεχάρη την πρώτη κυρία: «Εξαιρετική ιδέα @FLOTUS. Μπορείτε να μαζέψετε τα συντρίμμια με τα τακούνια σας». «Δεν είναι η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, Μελάνια», έγραψε άλλη χρήστρια. 


Κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου συνέκριναν τη Μελάνια με τη Μαρία Αντουανέτα, την τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας που λίγο πριν τη Γαλλική Επανάσταση όταν πληροφορήθηκε ότι ο λαός δεν έχει ψωμί να φάει, είπε: «ας φάνε παντεσπάνι»! «Ας φορέσουν γόβες στιλέτο»!, έγραψαν ειρωνικά στο Twitter οι χρήστες, παραπέμποντας στη Μελάνια, την ώρα που οι πλημμυροπαθείς και τα υπάρχοντά τους έχουν βυθιστεί κάτω από ένα και πλέον μέτρο νερού.

Και όμως, σύμφωνα με κάποιον χρήστη στο Twitter, η Μελάνια τελικά φοράει τα κατάλληλα για την περίπτωση παπούτσια! 


Stacy Friday‏ @stacy_friday
Melania FINALLY wears the appropriate shoes for the occasion: #MelaniaShoes #HurricaneHarvey 

Όταν όμως η Μελάνια αποβιβάστηκε από το προεδρικό αεροσκάφος στο Τέξας, το ντύσιμό της είχε αλλάξει.


Φορούσε παντελόνι τζίν, λευκό πουκάμισο, λευκά αθλητικά παπούτσια και κασκέτο στο κεφάλι που ανέγραφε «FLOTUS», τα αρχικά του «Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών» στ' αγγλικά. 

Να σημειωθεί ότι πέρα από τις ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τέσσερις θάνατοι από την έλευση την Παρασκευή της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ στο Τέξας. Ωστόσο πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για έως και 20 νεκρούς.

Περισσότερα στο Χασταγκ #MelaniaShoes και #Melania 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr, twitter.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου