14 Νοεμβρίου 2022

Οι Γελοιογραφίες της Ημέρας 14.11.2022

Παρακολουθήσεις - υποκλοπές, από αριστερή σκοπιά σήμερα:
Έντρομος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις «αποκαλύψεις» (χωρίς κανένα στοιχείο) Βαξεβάνη στο «Documento». Φοβάται και τη σκιά του! Ή μήπως έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί και τον ...εαυτό του; Σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στην "efsyn.gr".

Εξάλλου, όπως εμφανίζεται να λέει στο σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην "Αυγή", «υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι αυτά τα 3,5 χρόνια τον ενδιέφερε η ζωή κάποιου άλλου εκτός από τη δική του;»!

Ακολουθεί το σχετικό σημερινό ρεπορτάζ από την avgi.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σκευωρία» οι υποκλοπές»

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το σκάνδαλο των υποκλοπών έκαναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χάσει την ψυχραιμία του καθώς προχώρησε σε μία πανικόβλητη προεκλογική ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «σκευωρία» που στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ επικαλούμενος μία φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ισχυρίστηκε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση απειλεί την δημοκρατία. «Δεν μασάμε» υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει «δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα».
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν πρόκειται για παράταξη αλλά για ένα συνοθήλευμα που τρέφεται από την μιζέρια και ευδοκιμεί στον βούρκο της πολιτικής. Και γι’ αυτό κρύβονται πίσω από κάθε χυδαιότητα...»
Στη συνέχεια αναγκάστηκε να μιλήσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών υποστηρίζοντας ότι «τώρα προετοιμάζουν την ήττα τους αμφισβητώντας ακόμα και το σημαντικότερο κεκτημένο της ίδιας της μεταπολίτευσης, την ακεραιότητα των εκλογών και την ομαλή μετάβαση της εξουσίας στον νικητή. Ο αριστερός τραμπισμός σε όλο του του μεγαλείο».
«Και όπως έλεγε ο εθνάρχης, ο ιδρυτής μας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: "θέλουν να πειστεί ο λαός ότι είναι στηρίγματα της δημοκρατίας αυτοί ακριβώς που την απειλούν". Τελευταίο τους καταφύγιο οι περίφημες υποκλοπές, μπερδεύοντας συνειδητά νόμιμες επισυνδέσεις μιας κρατικής υπηρεσίας ασφάλειας με κακόβουλα λογισμικά που μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε και που είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, επιχειρούν να πείσουν ότι προσωπικά δεν είχα άλλη δουλειά από το να ακούω τους υπουργούς μου, τις γυναίκες τους, τη γραμματέα μου, ηθοποιούς, ούτε καν τους πολιτικούς μου αντιπάλους. Επικαλούμενοι μάλιστα και λίστες υποτιθέμενων θυμάτων χωρίς όμως να παρουσιάζουν την παραμικρή απόδειξη».
Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε κάποιες διαφορές. Την ώρα που εμείς ανακοινώνουμε έρευνες για τον φυσικό μας πλούτο, εκείνοι δημοσιεύουν λίστες από τον δικό τους βούρκο. Ο καθένας στον ρόλο του»
Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάπτισε το σκάνδαλο των υποκλοπών «σκευωρία», όπως άλλωστε είχε κάνει και με τη Novartis. «Οι αντίπαλοί μας δεν διδάχτηκαν τίποτα από την υπόθεση της Novartis. Πάνω σε ένα υπαρκτό γεγονός δεν μπορούν να στήνουν σκευωρίες. Η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη που θα κάνει ό,τι πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως, για να μην υπάρχουν σκιές, για να διαλυθούν τα νέφη τοξικότητας. Ό,τι απαιτείται» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου