13 Μαρτίου 2018

Γελοιογραφίες: Ένοπλος ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο!

Είδαμε τις εικόνες ντροπής στην Τούμπα με την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Εδώ, το ίδιο θέμα με κάποιες προεκτάσεις του, από τη σκοπιά των γελοιογράφων: 
Επάνω αριστερά σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή"

Γκόλ ή οφσάιντ; Σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή: 

Σημειώνεται ότι αφορμή για την εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που αρχικά δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Κομίνης με τον βοηθό Ποντίκη υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο. Στη συνέχεια ο διαιτητής άλλαξε άποψη και κατακύρωσε το γκολ.

Απειλές και κουμπούρα. Σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου στα Νέα: 

Δικαιοσύνη και Σαββίδης. Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή":

Το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης παίρνει η δικογραφία μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Πλημμεληματικού χαρακτήρα τα αδικήματα που βαρύνουν τον Ιβάν Σαββίδη...

Υπερβολίκή αντίδραση! Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ στην Αυγή

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την επ' αόριστον διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μετά τα όσα απαράδεκτα σημειώθηκαν την Κυριακή στην Τούμπα. Αρση της διακοπής του πρωταθλήματος ζήτησε ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος: «Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα και θέτει σε διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε.

Καμμένος προς Σαββίδη: Αγοράζεις (όπλα) από αλλού! Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή": 

«Συγγνώμη» με καθυστέρηση δύο ημερών ζήτησε για τα γεγονότα στην Τούμπα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με γραπτή δήλωσή του: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε...» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τα S-400 του Ιβάν. Σκίτσο του Πέτρου Τσιολάκη: 

Και "μπουγάτσα γουέστερν!" Σκίτσο του KYP στο i-kyr.gr:

Η πρώτη τιμωρία του ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα την Κυριακή ήλθε από τα συμβούλια και το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Σωματείων( ECA). Σύμφωνα με την ανακοίνωση αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους στον ΠΑΟΚ προκειμένου «να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου