26 Απριλίου 2018

Ο μόνος χαρακτήρας που δεν θα υποδυθεί ποτέ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Δεν αποτελεί έκπληξη... Ο Ντόναλντ Τραμπ

Υπάρχει ένας ρόλος τον οποίο αρνείται να υποδυθεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. «Θέλεις να μαντέψεις;» είπε σε έναν θαυμαστή του ο Ντε Νίρο, στο πλαίσιο των ερωτήσεων που δεχόταν κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για το κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca.

«Σου δίνω μία ευκαιρία και μετά θα σου πω» συνέχισε. «Ο Ντόναλντ Τραμπ» είπε, μετά από μια μικρή παύση. Το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές. 

Η απέχθειά του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ έχει καταγραφεί εδώ και καιρό. Σε ομιλία του, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Fulfillment Fund, μιας οργάνωσης που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τον περασμένο Μάρτιο, αποκάλεσε τον Τραμπ ηλίθιο.

Στην ομιλία του ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι «η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ένας ηλίθιος».

«Του λείπει κάθε αίσθηση ανθρωπιάς και συμπόνιας. Είχε, βέβαια, να ξεπεράσει την κατάρα του να μεγαλώνεις πλούσιος και κακομαθημένος και τη συμφορά των οστεόφυτων (σσ. ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε υπηρετήσει στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ επικαλούμενος ότι ο στρατιωτικός γιατρός είχε διαπιστώσει πρόβλημα με οστεόφυτα), ίσως αυτό να είχε κάποια επίδραση» είχε ειρωνευτεί, τότε, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου