6 Απριλίου 2019

Οι ΑΝΕΛ έβαλαν αγγελία για υποψήφιους ευρωβουλευτές!

Υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος αναζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με προσκλησή τους στις 3.4.2019. 

Είναι προφανές ότι για τις ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου δυσκολεύονται να συμπληρώσουν ακόμα και το ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Η σχετική πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως άνεργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ, και τους ζητά να στείλουν τα βιογραφικά τους σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Η σχετική ανάρτηση στο twitter: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Η πρόσκληση:

«Δελτίο τύπου 03/04/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών - κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας
»

Takis Ant για το afirimeno.com 

Πηγές: anexartitoiellines.gr , twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου