5 Σεπτεμβρίου 2019

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 5.9.2019

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως "καρυάτιδα" σε σκίτσο (κάτω δεξιά) του Μιχάλη Κουντούρη στην "Εφ.Συν", προφανώς με αφορμή την πρόταση του πρωθυπουργού, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Observer, προς στον Βρετανό πρωθυπουργό: «Να σταλούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Αθήνα, ως δάνειο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», επ' ευκαιρία των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την ελληνική απανάσταση του 1821.

Ένα ακόμη σκίτσο πάνω στο ίδιο θέμα, του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή", με την δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα ως εκπρόσωπο (και στη θέση) της 6ης "καρυάτιδας": 


Σχετικά με το δεύτερο αυτό σκίτσο υπεθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα ανέλαβε καθήκοντα «Ειδικής Συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού», με απόφαση της υπουργού Λίνας Μενδώνη. Μάλιστα αναφέρεται ότι η κ. Παναγιωταρέα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί, καθώς θα πληρώνεται μόνο τα οδοιπορικά της, ενώ η σχέση εργασίας της θα ολοκληρωθεί με την αποχώρηση της υπουργού από τη θέση της.

Σχετικές αναρτήσεις:
Κυρ. Μητσοτάκης: Να σταλούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Αθήνα, ως δάνειο
Γκάφα Μητσοτάκη το αίτημα δανεισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου