8 Σεπτεμβρίου 2019

Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα επαγγελματικής χρήσης παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ

Παρουσιάστηκε και επίσημα χθες στην 84η ΔΕΘ το 3MX, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα επαγγελματικής χρήσης, το οποίο δείχνει την τάση του μέλλοντος σε μια κατηγορία που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών. 

Η Shandong Wuzheng Hellas, που είναι θυγατρική της Wuzheng Group, ενός ομίλου με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και διανομή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων
ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της αυτοκίνησης από τη Θεσσαλονίκη, με στόχο να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην ευρωπαϊκή αγορά.

«Πιστεύουμε στο προϊόν, το οποίο είναι το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο οι ιδιώτες όσο και οι δήμοι. Αφορά τους αγρότες, τους διανομείς, τις εταιρείες που καθημερινά μεταφέρουν εντός πόλης εμπορεύματα. Το 3MX είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών, το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού οχήματος και είναι κατάλληλο για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Στόχος του είναι να ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αναγκών, με έμφαση στην οικονομία, την πολυχρηστικότητα και την ασφάλεια και, φυσικά, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και μηδενικά επίπεδα θορύβου. Με ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά, το 3ΜΧ έχει αυτονομία έως και 100 χιλιόμετρα με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του», αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Shandong Wuzheng Hellas, Λεωνίδας Δαβουλάρης που αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τους πρώτους μήνες του 2020 με τιμή κοντά στα 15.500 ευρώ.

Αισιόδοξη για την εμπορική πορεία του μοντέλου είναι και η επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας, Ναταλία Αμολοχίτη. «Είναι η πρώτη μας παρουσία στην ΔΕΘ. Πιστεύουμε στο προϊόν μας, καθώς είναι αξιόπιστο, προσιτό και όμορφο. Έχει πολύ χαμηλό κόστος χρήσης και όποιος το αποκτήσει είναι σίγουρο ότι θα βγάλει τα χρήματά του πολύ σύντομα. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος για το όχημα και μας ρωτάει πολλά στοιχεία για αυτό, προκειμένου να ενημερωθεί και να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα για αυτό», ολοκλήρωσε η κ. Αμολοχίτη.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου