10 Μαΐου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 10.5.2021

Αγριογούρουνο κόβει ... βόλτες στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έκλεψε 1 εκατ. ευρώ, έστησε τον θάνατό της, πήγε διακοπές στη … Μαγιόρκα, αλλά την πρόδωσε το κανίς της.


Αγριογούρουνο κόβει... βόλτες στην πλατεία Αριστοτέλους

Ένα βίντεο που δείχνει αγριογούρουνο να ...σουλατσάρει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου. Το αγριογούρουνο εθεάθη τα ξημερώματα της Παρασκευής να περιφέρεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου επί της οδού Αριστοτέλους, αναζητώντας τροφή.
Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη νυχτερινή... βόλτα του μεγαλόσωμου ζώου και ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παραμένει...μυστήριο πως το ζώο κατάφερε να φτάσει ως την Αριστοτέλους χωρίς να γίνει αντιληπτό.

Βίντεο: Αγριογούρουνο στην πλατεία Αριστοτέλους

Το αγριογούρουνο στο σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε μετά την βόλτα του στο γρασίδι της Αριστοτέλους φαίνεται στη συνέχεια να πηγαίνει πλατεία και παραλία!
O πληθυσμός των αγριόχοιρων έχει αυξηθεί τις προηγούμενες δεκαετίες στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα συχνά να κατεβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές όπου αναζητούν τροφή.

Πηγή: naftemporiki.gr
Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=5ucWgYLcfLs

Έκλεψε, έστησε τον θάνατό της, αλλά την πρόδωσε το κανίς της

Μία Γερμανίδα που κατηγορείται για κλοπή 1 εκατομμυρίου ευρώ από γερμανική επιχείρηση ηλιακής ενέργειας θέλησε να αποφύγει τη φυλακή προσποιούμενη τον θάνατό της. Την πρόδωσε όμως ένα πολύ αγαπημένο της πλάσμα: το κατοικίδιό της.
Τον Μάρτιο του 2020 εξαφανίστηκε για κάποιες ημέρες από την εταιρεία. Οι γονείς της κάλεσαν τελικά για να δηλώσουν ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το σοκ ήταν μεγάλο αλλά αρχικά κανείς δεν υποπτεύθηκε ότι είχε στηθεί κάποια απάτη.
Όταν εντοπίστηκε η τρύπα του 1 εκατ. ευρώ άρχισαν και οι υποψίες. Αλλά δεν μπορούσε κανείς να την εντοπίσει. Η εταιρεία προσέλαβε ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι οποίοι και ψάχνοντας στοιχεία στους λογαριασμούς της στα social media εστίασαν στο κατοικίδιό της.
Ήταν ένα εξαιρετικά μεγαλώσομο κανίς (giant poodle) που δεν συναντά κανείς εύκολα. Και είχε και αυτό εξαφανιστεί. Το εντόπισαν στη… Μαγιόρκα. Εκεί είχε καταφύγει η 47χρονη, όπου ζούσε με πλαστή ταυτότητα.

Πηγή: moneyreview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου