29 Μαΐου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 29.5.2021

Με συνδρομητικό κανάλι και ειδικό διαιτολόγιο, με δικά του όμως έξοδα, ο Μένιος Φουρθιώτης στις φυλακές Κορυδαλλού! Έχει πάντως και υποστηρικτές ο Μένιος αν κρίνει κανεις από όσα κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα (φωτογραφία αριστερά).
Στον Άλιμο, δίπλα στη θάλασσα, η μεγαλύτερη οθόνη θερινού σινεμά στην Ελλάδα.
Η Βόρεια Κορέα απαγορεύει τη χαίτη, τα καρφάκια, τη βαφή, τα στενά τζιν και γενικά τα σύμβολα του «καπιταλιστικού τρόπου ζωής»!

Με συνδρομητική TV και ειδική διατροφή ο Φουρθιώτης στον Κορυδαλλό

Με συνδρομητικό κανάλι και ειδικό διαιτολόγιο, τα οποία θα καλύπτει με δικά του έξοδα, θα συνεχιστεί η παραμονή του Μένιου Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού. Η αρμόδια υπηρεσία ενέκρινε τα παραπάνω αιτήματα του κρατούμενου, καθώς, όπως εξήγησε σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, προβλέπεται στους κανονισμούς.
Η γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή της κακόβουλα και άκρως αποπροσσανατολιστικά τα δημοσιεύματα «σχετικά με δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση του προφυλακισμένου Μένιου Φουρθιώτη», ο οποίος κρατείται στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού, υπογραμμίζοντας ότι προβλέπεται από τους κανονισμούς η δυνατότητα τοποθέτησης συνδρομητικού καναλιού στο κελί, καθώς και ειδικό διαιτολόγιο σε άτομα με προβλήματα υγείας, με δαπάνη του ίδιου του κρατούμενου.
Πηγή: protothema.gr 


Στον Άλιμο η μεγαλύτερη οθόνη θερινού σινεμά στην Ελλάδα

Δίπλα στη θάλασσα και πάνω στο καταπράσινο γκαζόν, ο δημοτικός κινηματογράφος του Αλίμου απέκτησε ένα ακαταμάχητο πλεονέκτημα.
Με καθαρή επιφάνεια προβολής 72 τετραγωνικά μέτρα και ύψος 11 μέτρα, η νέα οθόνη του «Cine Alimos» είναι η μεγαλύτερη της χώρας.
Η πρώτη δοκιμή της ήδη έγινε και πήρε το «πράσινο φως» για την πρεμιέρα, που θα γίνει την Δευτέρα 31 Μαΐου, στις 9.15 το βράδυ.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, εκείνο το βράδυ η είσοδος στον κινηματογράφο θα είναι δωρεάν.
Πηγή: naftemporiki.gr

Η Βόρεια Κορέα απαγορεύει χαίτη και στενά τζιν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται ότι έχει απαγορεύσει τα εφαρμοστά τζιν, τη χαίτη στα μαλλιά και τα body piercing ως σύμβολα του «καπιταλιστικού τρόπου ζωής», σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian που επικαλείται αναφορές από τον κρατικώς ελεγχόμενο τύπο της χώρας.
Επιπλέον, η επίσημη εφημερίδα της κεντρικής επιτροπής του Εργατικού Κόμματος του Βορρά «Rodong Sinmum», δημοσίευσε ένα άρθρο που εξέφρασε την ανησυχία για τους νεαρούς Βορειοκορεάτες που αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο τις τάσεις της δυτικής μόδας. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ακόμη και για το παραμικρό σημάδι του καπιταλιστικού τρόπου ζωής και να αγωνιστούμε να το ξεφορτωθούμε», ανέφερε το άρθρο.
Το καθεστώς έχει εκδώσει έντυπο που δείχνει πώς πρέπει να είναι η εικόνα των ρούχων, και των χτενισμάτων για κάθε άνδρα και γυναίκα. Έτσι για τα μαλλιά στους άντρες δεν επιτρέπεται η χαίτη, τα καρφάκια, και η βαφή. Απαγορεύονται επίσης τα στενά τζιν, τα τρυπήματα στη μύτη και στα χείλη, καθώς και επώνυμα μπλουζάκια, σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Metro».
Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου