13 Μαΐου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 13.5.2021

Επεισοδιακή «επίσκεψη» οπαδών του Ολυμπιακού στην Ακρόπολη. Ξεδίπλωσαν πανό της ομάδας τους και μετά από λίγο έφυγαν. 

Σύζυγος και ερωμένη αποζημιώθηκαν για τον θάνατο ενός άντρα σε τροχαίο δυστύχημα στην Ιταλία.

«Επίσκεψη» οπαδών του Ολυμπιακού στην Ακρόπολη. 

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ακρόπολη όταν περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Ιερό Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016.

Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού: «Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα. Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανώ της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

Πηγή: Υπουργείο Πολιτισμού 

Ιταλία: Σύζυγος και ερωμένη αποζημιώθηκαν για τον θάνατο ενός άντρα 

Μετά το θάνατο ενός Ιταλού σε τροχαίο δυστύχημα, τόσο η σύζυγός του όσο και η ερωμένη του αποζημιώθηκαν από την ασφαλιστική εταιρεία, γράφει σήμερα η εφημερίδα La Stampa.
Ο 39χρονος και η σύζυγός του, κάτοικοι του Τορίνο (βόρεια Ιταλία), είχαν μαζί ένα παιδί μικρής ηλικίας, όμως ο σύζυγος διατηρούσε και μια εξωσυζυγική σχέση.
Το 2020, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο, οι αστυνομικοί χρειάστηκε να τον ταυτοποιήσουν: Καθώς η χήρα του έλειπε σε ταξίδι, την αναγνώριση της σορού έκανε η ερωμένη. Και αμέσως διεκδίκησε δικαιώματα, επικαλούμενη τους δεσμούς που την ένωναν με τον τεθνεώτα και τα σχέδιά τους για το μέλλον.
«Συνδεόταν μ' αυτό τον άνδρα με μια προσδοκία κοινής ζωής. Υπήρχε αληθινή ένταση στα συναισθήματα, συγκατοικούσαν», είπε ο δικηγόρος της, ο Τζίνο Αρνόνε, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα.
«Τρεις ημέρες μαζί μου, τέσσερις με την οικογένεια», εξήγησε η ερωμένη μιλώντας ανωνύμως στη La Stampa.
Η εφημερίδα δεν διευκρινίζει τα ποσά των αποζημιώσεων.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου