25 Αυγούστου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 25.8.2021

Ένα χιουμοριστικό βίντεο παρακίνησης σε εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού που δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου

Το «διάσημο μωρό», 30 χρονών σήμερα, μηνύει τους Nirvana για παιδική πορνογραφία!


Χιουμοριστικό βίντεο παρακίνησης σε εμβολιασμό

Καθώς πληθαίνουν οι τρόποι και τα μέτρα για να πειστούν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή διστάζουν, ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και την κυρία Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου δημιούργησαν με έναν ευρηματικό τρόπο και χιουμοριστική διάθεση ένα σύντομο βίντεο με ευφάναστο σενάριο.

Δείτε το στο: https://www.youtube.com/watch?v=suUsK8GPS7I&t=73s


Στο βίντεο εμφανίζεται η κυρία Μαρία να φτάνει στο φαρμακείο και να ζητά από τον φαρμακοποιό να της κλείσει ραντεβού, προκειμένου να εμβολιαστεί παρά τις αντιρρήσεις της κόρης της και τις θεωρίες συνωμοσίας για το 5G.

Πηγή: kathimerini.gr

Το «διάσημο μωρό» μηνύει τους Nirvana για παιδική πορνογραφία


Ο Σπένσερ Έλντεν φωτογραφήθηκε το καλοκαίρι του 1991, σε ηλικία 4 μηνών, σε μία πισίνα της Καλιφόρνια για το εξώφυλλο του Nevermind. Λίγες ημέρες πριν το διάσημο… μωρό, 30 χρονών σήμερα, υπέβαλε μήνυση κατά του συγκροτήματος Nirvana για παιδική πορνογραφία, ζητώντας τουλάχιστον 150.000 δολάρια από καθέναν από τους εναγόμενους. Τότε η οικογένεια του βρέφους είχε λάβει μόλις 200 δολάρια για τη βουτιά των 15 δευτερολέπτων στην πισίνα.

Το εξώφυλλο του εμβληματικού άλμπουμ απεικονίζει ένα γυμνό βρέφος μέσα σε μια πισίνα. Η εικόνα έχει γενικά γίνει κατανοητή ως δήλωση για τον καπιταλισμό, καθώς το μωρό προσπαθεί να πιάσει ένα αγκιστρωμένο δολάριο. Οι μη σεξουαλικές γυμνές φωτογραφίες βρεφών δεν θεωρούνται παιδική πορνογραφία σύμφωνα με το νόμο. Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Λούις, δικηγόρος του Έλντεν, υποστηρίζει ότι η εικόνα περνάει τα όρια της παιδικής πορνογραφίας, υπογραμμίζοντας ότι η προσθήκη χρημάτων στο πλάνο κάνει το μωρό να φαίνεται «εργαζόμενο στη βιομηχανία του σεξ».

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου