21 Αυγούστου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 21.8.2021

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, κατά τη χθεσινή επίσκεψή τους στον Έβρο, πλέκουν τον φράχτη για την θωράκιση των συνόρων στα πλαίσια της επικοινωνιακής στενότητας της κυβέρνησης. Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ στην Αυγή.

Και ένα σύντομο ρεπορτάζ:
«Τα σύνορά μας θα παραμείνουν ασφαλή και απαραβίαστα», τόνισαν σε κοινές δηλώσεις τους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, μετά τη χθεσινή επίσκεψή τους στον Έβρο.
«Η αφγανική κρίση δημιουργεί νέα δεδομένα στη γεωπολιτική σφαίρα και ταυτόχρονα δημιουργεί και πιθανότητες μεταναστευτικών ροών. Ως χώρα δεν μπορούμε να περιμένουμε απαθείς τις πιθανές επιπτώσεις», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «Στηρίζουμε τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των ανθρώπων αλλά παράλληλα δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών που πιθανόν να προκύψουν».
Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωσε ότι «η Ελλάδα συνεχίζει να θωρακίζεται απέναντι σε κάθε δυνητική ή υπαρκτή απειλή ασφαλείας».

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου