3 Μαΐου 2015

Σύντομες Ειδήσεις της ημέρας 3.5.2015

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων με 2 νεκρούς και 21 τραυματίες σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συμπλοκή, όπου Άραβες και Αλβανοί κρατούμενοι επιτέθηκαν σε Πακιστανούς, έχασαν τη ζωή τους δύο Πακιστανοί ενώ 21 κρατούμενοι τραυματίστηκαν. H κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ομαλή, ενώ οι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε κοντινά νοσοκομεία. Τα αίτια της συμπλοκής διερευνώνται από τις αρχές. 
skai.gr 

Με όλα τα θέματα ανοιχτά συνεχίζονται αύριο το απόγευμα ( Δευτέρα) οι συζητήσεις στο Brussels Group, ενώ οι πιθανότητες για συμφωνία και στο προγραμματισμένο Eurogroup στις 11 Μάιου μειώνονται επικίνδυνα. 
kathimerini.gr 

«Σχεδόν μάταιο» χαρακτήρισε την Κυριακή το ενδεχόμενο συμφωνίας σε επίπεδο τεχνοκρατών ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης. «Εδώ που έχουμε φθάσει, απαιτούνται πολιτικές αποφάσεις προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία. Απαιτείται πρωτοβουλία από τον πρωθυπουργό» ανέφερε χαρακτηριστικά στον 9,84, παραπέμποντας σε κάποιου είδους πολιτική συμφωνία
skai.gr 

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» δήλωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Μανιός, σχολιάζοντας την τελευταία εμπλοκή που παρουσιάζεται στις διαπραγματεύσεις. 

Handelsblatt: Δεν θα εκταμιευτούν χρήματα στην Ελλάδα πριν από τις 12 Μαΐου. Σε άρθρο της με τίτλο "Η Ελλάδα δεν μπορεί να υπολογίζει σε γρήγορη ένεση χρήματος" εξηγεί ότι ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία δεν πρόκειται να εκταμιευτούν χρήματα πριν από τις 12 Μαΐου, καθώς η Αθήνα θα πρέπει να έχει ψηφίσει στη Βουλή όλο το πακέτο των μέτρων που θα έχει συμφωνηθεί. 
ethnos.gr

Ενα εκατ. ευρώ σε πληροφοριοδότη για τον Χρ. Ξηρό. Πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ. εισέπραξε το ποσό της επικήρυξης του καταδικασμένου τρομοκράτη της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού. Αυτό φέρεται να προκύπτει από στοιχεία που συγκέντρωσε η «Κ» και ενισχύουν τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε το διάστημα μετά τη σύλληψή του, στις αρχές Ιανουαρίου. 
kathimerini.gr 

«Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην πρόσκρουση στο παγόβουνο. Η ασυντόνιστη ορχήστρα των ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ παίζει αμέριμνη για το εσωκομματικό ακροατήριο, δε δικαιούται όμως να παρασύρει τη χώρα στο βυθό» τονίζει το Ποτάμι και ζητά σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών «προκειμένου να συζητηθεί ανοιχτά η πορεία των διαπραγματεύσεων και η διασφάλιση της θέσης της Ελλάδας στην ευρωζώνη». 
tovima.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου