26 Νοεμβρίου 2015

Σύντομες Ειδήσεις της Ημέρας 26.11.2015

Νετανιάχου: Συνεργασία για τρομοκρατία και ενέργεια Τη βούληση της κυβέρνησης να ενισχύσει περαιτέρω την «τροχιά στρατηγικής συνεργασίας», στην οποία βρίσκονται τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ, μετέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με τον οποίο συναντήθηκε χθες στην Ιερουσαλήμ. 

«Δεν λάβαμε καμία προειδοποίηση από τους Τούρκους», καταγγέλλει ο ρώσος πιλότος Το ρωσικό μαχητικό Su-24 δεν έλαβε καμία προειδοποίηση – είτε μέσω ασυρμάτου είτε με οπτικά σήματα – από τα τουρκικά F-16 πριν καταρριφθεί από τα πυρά τους δήλωσε ο ρώσος πιλότος που διασώθηκε, όπως μεταδίδουν κρατικά ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Τούρκοι στρατηγοί: Δεν γνωρίζαμε την εθνικότητα του μαχητικού αεροσκάφους Στην συνάντηση με τους ρώσους στρατιωτικούς ακολούθους στην Αγκυρα, οι τούρκοι στρατηγοί ανέφεραν πως δεν γνώριζαν την εθνικότητα του αεροσκάφους, όταν απηύθυναν τις προειδοποιήσεις, και πως η Τουρκία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό και διάσωση των ρώσων πιλότων.

6+1 λίστες καταθετών σε ξένες τράπεζες. Στις ελεγκτικές αρχές τα στοιχεία 10.588 Ελλήνων με 3,6 δισ. ευρώ στην Ελβετία. Εντός του Δεκεμβρίου θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Προσωρινό σιωπητήριο στη Ν.Δ. με ανοιχτά μέτωπα. Μετά την πρωτοφανή ένταση των τελευταίων ημερών, στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί προσωρινό σιωπητήριο, αλλά όλοι προεξοφλούν πως είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί νέο επεισόδιο εσωστρέφειας.

Καιρός (από meteo.gr) Την Πέμπτη 26/11 ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί σε μεγάλο μέρος της χώρας, αλλά από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά θα επιδεινωθεί εκ νέου με ισχυρά φαινόμενα, ενώ την Παρασκευή 27/11 θα επικρατήσει έντονη κακοκαιρία σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου