30 Οκτωβρίου 2022

Δέκα χρόνια «Navarino Challenge» στον απόλυτο αθλητικό προορισμό!

Πάνω από 3.000 συμμετοχές και σημαντικά ονόματα στο φετινό Navarino Challenge, που εξελίχθηκε σε γιορτή για όλες τις ηλικίες - Ο αθλητικός τουρισμός και τα επόμενα πρότζεκτ της Costa Navarino. 

Αριστερά: Beachathlon powered by Europa (photo by Angelos Zymaras / Navarino Challenge)

Από το protothema.gr (απόσπασμα):

(...) μιλάμε για την κορυφαία γιορτή αθλητικού τουρισμού και ευεξίας της Ευρώπης, που γιόρτασε τα 10 χρόνια της, στις 21-23 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πάνω από 40 δράσεις, 16 Ολυμπιακά αθλήματα και 15 Ολυμπιονίκες στην Costa Navarino και την Πύλο.

Με το κεντρικό μήνυμα, «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το φετινό Navarino Challenge είχε περισσότερες από 3.000 συμμετοχές ανθρώπων όλων των ηλικιών αλλά και δυνατοτήτων, καθώς και πάνω από 20 αθλητές ΑΜΕΑ, που συμμετείχαν στις δράσεις της αθλητικής γιορτής, σε ένα πλήρες πρόγραμμα, που φιλοξένησε τον κόσμο του στα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino, The Romanos, a Luxury Collection Resort και W Costa Navarino. (...)


Φωτο επάνω και κάτω: Καγιάκ στη νήσο Σφακτηρία (photo by Elias Lefas / Navarino Challenge)


Την ίδια ώρα, το Navarino Challenge αποτέλεσε κομμάτι των ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών που συμμετείχαν, καθώς, όλοι μαζί, μοιράστηκαν τις ίδιες αξίες, παρουσία Ολυμπιονικών, με φόντο το υπέροχο μεσσηνιακό τοπίο και τον κόλπο του Ναυαρίνου. Η μοναδική γιορτή του αθλητικού τουρισμού συγκέντρωσε αθλητές, οικογένειες και παιδιά από 23 χώρες, (...)

Ο αθλητισμός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τριημέρου 21-23 Οκτωβρίου. Και τι δεν είχε το... μενού: Τένις, μπάσκετ, ποδηλατάδα στη Βοϊδοκοιλιά, κωπηλασία, kick boxing, ποδόσφαιρο (με την «υπογραφή» του άσου της Εθνικής Ελλάδας και της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα), πυγμαχία, καγιάκ, μπιτς βόλεϊ, γκολφ, άλμα εις μήκος, crossfit, yoga, pilates και, φυσικά, τρέξιμο... Πολύ τρέξιμο: Ημιμαραθώνιο 21,1 χιλιομέτρων, δρόμο 10 και 5 χιλιομέτρων, ακόμα και ενός χιλιομέτρου για παιδιά 10-14 ετών. (...)

Συμμετέχοντες στα 5χλμ powered by Samsung (photo by Dimitris Andritsos Photography / Navarino Challenge)

Τη νύχτα του Σαββάτου, ωστόσο, είχε προηγηθεί μια ξεχωριστή βραδιά απονομών, αφιερωμένη στα δέκα χρόνια της διοργάνωσης, που ήταν γεμάτη αναμνήσεις, συγκινήσεις και αστέρια του αθλητισμού.

Η διοργάνωση του Navarino Challenge χαιρέτησε έναν φίλο και πάνω απ’ όλα άνθρωπο, τον κορυφαίο αθλητή-πρότυπο, δις αργυρό Ολυμπιονίκη του tae kwon do, Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Τον χαιρετισμό τους στην εκδήλωση απηύθυναν τόσο ο Hall of Famer, Ολυμπιονίκης & πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, όσο και ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης.

Στο πλαίσιο των απονομών, μεταξύ πολλών άλλων, οι Λευτέρης Πετρούνιας, Μίλτος Τεντόγλου, Στέφανος Ντούσκος, Βασιλική Μιλλούση, Θοδωρής Βλάχος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Βολικάκης, Μαρία Πρεβολαράκη, Κριστιάν Γκολομέεβ βραβεύτηκαν από τον Founder & CEO της Kaizen Gaming, κ. Γιώργο Δασκαλάκη, (...)

Περισσότερα στο: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου