4 Νοεμβρίου 2013

Σε ήρεμο κλίμα οι κηδείες Φουντούλη - Καπελώνη

Χωρίς πολιτικούς, με την παρουσία μόνο συγγενών και φίλων και σε ήρεμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κηδεία των δυο νέων, που έπεσαν θύματα της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την περασμένη Παρασκευή.

Ο Μάνος Καπελώνης (22 χρονών) κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στην Αρτέμιδα, ενώ στην κηδεία δεν επετράπη η παρουσία δημοσιογράφων και πολιτικών, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας. Διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη (27 χρονών) τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ηράκλειο όπου, επίσης, από την οικογένειά του ζητήθηκε να μην παραβρεθεί κανείς πολιτικός, παρά μόνο οι φίλοι του, "όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους".

Ειδικότερα σε μήνυμα, που ανήρτησαν τα μέλη της οικογένειας Φουντούλη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από την κηδεία, μεταξύ άλλων σημείωναν: «Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε αίμα, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε τιμή, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα».

Ήταν, πάνω από όλα, δυο νέοι άνθρωποι.






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου