24 Νοεμβρίου 2013

Ευτράπελα - ατάκες του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Τον αποκαλώ εκπρόσωπο Τύπου των φαρμακοβιομηχάνων, τον προκαλώ τον άνθρωπο», είπε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης (μιλώντας στον ΒΗΜΑFM 99,5 το πρωί της Παρασκευής) για τον κ. Πάνο Σκουρλέτη (εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ), ενώ κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τον τίτλο του κόμματος και από Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να ονομαστεί «Συνασπισμός των φαρμακοβιομηχάνων». Αφορμή ήταν η διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει υπέρ της τροπολογίας του υπουργού Υγείας η οποία προβλέπει μειώσεις τιμών στα φάρμακα.
Από το www.tovima.gr 22.11.13


«Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου», ανέφερε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης.
Και το σχόλιο του, φανερά εκνευρισμένου από τη δήλωση, Νίκου Χατζηνικολάου στη εκπομπή (στις 14.11.2013) στον Real Fm: «Να ζητήσεις συγγνώμη είπες μαλ@κία, είπες πολύ μεγάλη μαλ@κία να ζητήσεις συγγνώμη Άδωνι... ».
Πηγή: www.star.gr/ 14.11.13


Κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή (στις 10.11.13): 
«...Με τα χθεσινά γεγονότα στην ΕΡΤ και την εικόνα της κυρίας Κωνσταντοπούλου να καλεί σε βοήθεια, πιστοποιώ - έχοντας ζήσει με την κυρία συνάδελφο για περίπου πέντε μήνες στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ - ότι την χρειάζεται και θα πρέπει να την βοηθήσουμε. Επίσης η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέραν πάσης προσδοκίας…» είπε μεταξύ πολλών άλλων ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης.
Πηγή: www.tanea.gr 10.11.13


Στο κατάμεστο από ανθρώπους της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας θέατρο Badminnton, έγινε το βράδυ της 10.10.13 η παρουσίαση της καμπάνιας της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ). Η ατάκα της βραδιάς από τον υπουγό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη:
«Θέλω όταν φύγω από το υπουργείο να έχω πουλήσει περισσότερα ελληνικά φάρμακα από όσα έχω πουλήσει βιβλία!»
Από το www.healthview.gr 11.10.13


Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων κατά τη συνάντηση του Πολ Τόμσεν (της τρόικας) με τον Άδωνι Γεωργιάδη:
Ο Δανός αιφνιδίασε τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας του: «Εμαθα για εσάς ότι είστε δημοφιλής στην Ελλάδα».
«Εγώ δημοφιλής; Που με βρίζουν οι πάντες;», αντέτεινε έκπληκτος ο νέος υπουργός Υγείας, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.
Και ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση λέγοντας «Εσείς, κύριε Τόμσεν, είστε ο δημοφιλής. Στην Ελλάδα είστε ένας... σταρ».
Από το www.inewsgr.com 5.7.13 

Ήταν ένα μικρό μέρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου