20 Μαρτίου 2020

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 20.3.2020

Τρία βαρυφορτωμένα καρότσια ψώνια χρειάζεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ένας «εκπρόσωπος του λαού» στο Ευρωκοινοβούλιο, για να εφοδιάσει το σπίτι του εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και εκκλήσεων για "Μένουμε Σπίτι". 
Σκίτσο, "η μασκότ της κρίσης", του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή". 

Ένα ακόμη σκίτσο, πάνω στο ίδιο θέμα, του Ηλία Μακρή επίσης στην "Καθημερινή". Παρουσιάζει τον κ. Παπαδημούλη να επικοινωνεί μέσω Skype με τον πρόεδρο του κόμματός του, αλλά προσέξτε τα ... ράφια πίσω του!

Και το σύντομο ρεπορτάζ:

Σύμφωνα με το Mega, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, χρειάζεται τουλάχιστον τρία βαρυφορτωμένα καρότσια για να εφοδιάσει το σπίτι του εν μέσω επιδημίας κορονοϊού. 

Τo κανάλι έδειξε εικόνες με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν συνοδό του να μεταφέρουν τρία καρότσια από το σούπερ μάρκετ. Μάλιστα οι παρουσιαστές της εκπομπής «Mega Mag» σχολίασαν ότι αυτή η εικόνα είναι ένα «παράδειγμα αντικοινωνικής συμπεριφοράς και μάλιστα από έναν εκπρόσωπο του λαού». 

Ο ίδιος, ο κ. Παπαδημούλης, κατηγόρησε το Mega για λασπολογία. Σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε:
Dim. Papadimoulis ✔ @papadimoulis
Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!
10:58 π.μ. - 18 Μαρ 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου