29 Μαρτίου 2020

Κάθε βράδυ μια συναυλία στη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής στο Facebook

Μουσική από τις μεγάλες αίθουσες συναυλιών της Ευρώπης online. Κάθε βράδυ μια συναυλία ανεβαίνει στη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής στο Facebook

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Κέντρων Συμφωνικής Μουσικής (ECHO) και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζουν κάθε βράδυ, στις 9, μουσική από τις μεγάλες αίθουσες συναυλιών της Ευρώπης. Οι συναυλίες μεταδίδονται από τη σελίδα του Μεγάρου στο Facebook. 

Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα, οι αίθουσες συναυλιών παραμένουν προσωρινά κλειστές, με στόχο τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συμμετέχει στη συντονισμένη προσπάθεια προσφοράς πολιτιστικού υλικού στους πολίτες που βρίσκονται στα σπίτια τους.

Για χθες, Σάββατο 28 Μαρτίου, ήταν προγραμματισμένη η μετάδοση της συναυλίας «La Diva: 40 χρόνια» - αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, με την υψίφωνο Dinara Alieva. 


Το Σάββατο 28/3 στις 21:00 εδώ, live στο Facebook του Μεγάρου
«La Diva: 40 χρόνια» Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας με την υψίφωνο Dinara Alieva.
Το Γκαλά-Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, ήταν μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum στο πλαίσιο του Αφιερώματος του Μεγάρου στη Μαρία Κάλλας.
Όλες οι μεγάλες αίθουσες συναυλιών ανά την Ευρώπη ενώνουμε τις δυνάμεις μας και σας προ...
Δείτε περισσότερα

Το αφιέρωμα ήταν μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum στο πλαίσιο του Αφιερώματος του Μεγάρου στη Μαρία Κάλλας.

Για σήμερα Κυριακή: 

Ο χρήστης Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron - The Athens Concert Hall προγραμματίζει να προβάλει την πρεμιέρα ενός βίντεο.
Απόψε στις 20:00
«Προσευχή για την Ειρήνη»
Facebook live stream από το Palau de la Música Catalana, Βαρκελώνη, στη σελίδα του Μεγάρου. Πατήστε για να λάβετε υπενθύμιση.
Το ανθρώπινο τραγούδι γίνεται ταιριαστός ύμνος στην εκθαμβωτική ομορφιά του Μεγάρου Καταλανικής Μουσικής.
Στη σημερινή συναυλία ο Σάιμον Χάλσυ διευθύνει τη Χορωδία Δωματίου του Μεγάρου Καταλανικής Μουσικής σε έργα νέων συνθετών: του Αμερικανού Ντέιβιντ Λανγκ, του Λετονού Έρικς Έσενβαλντς, του Καταλανού Χοσ...
Δείτε περισσότερα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου