4 Φεβρουαρίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 4.2.2021

Μακρόν σε βοηθούς του: Δεν σας δίνω την ομπρέλα μου!

Σερβίροντας… κούκλες σε εστιατόριο στο Βέλγιο που παραμένει κλειστό. 

Μακρόν: Δεν σας δίνω την ομπρέλα μου

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν ήταν τόσο αποφασισμένος να κρατήσει τη δική του ομπρέλα ενώ έβρεχε σε μία εκδήλωση έξω από το Μέγαρο Ελιζέ χθες, 3 Φεβρουαρίου, ώστε απομάκρυνε τρεις βοηθούς που προσπάθησαν να την πάρουν.


Καθώς ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιγκόρ Μάτοβιτς μιλούσε σε δημοσιογράφους πριν από μια συνάντηση με τον Μακρόν, μια γυναίκα βοηθός βγήκε και έδωσε στον Γάλλο ηγέτη μια μαύρη ομπρέλα. Ο Μακρόν την πήρε και την κράτησε πάνω από τον Σλοβάκο επισκέπτη του. Μια δεύτερη γυναίκα βοηθός έφτασε και προσφέρθηκε να κρατήσει την πρώτη ομπρέλα για τον Μακρόν. Της έκανε νόημα ότι δεν χρειαζόταν.


Όταν οι δύο άνδρες τελείωσαν με τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους και γύρισαν για να ανέβουν πίσω τα σκαλιά του Ελιζέ, ένας στρατιωτικός βοηθός πλησίασε και προσφέρθηκε να πάρει την ομπρέλα του Μακρόν. Εκείνος τον αγνόησε και συνέχισε να την κρατά πάνω από τον Μάτοβιτς. Στη συνέχεια, η δεύτερη γυναίκα βοηθός επέστρεψε και προσφέρθηκε πάλι να πάρει την ομπρέλα, αλλά ο Μακρόν την απομάκρυνε. Τελικά την παρέδωσε όταν έφτασε στην κορυφή της σκάλας καθώς έμπαινε μέσα και χρειάστηκε και τα δύο χέρια του ελεύθερα για να φορέσει τη μάσκα του.

Πηγές: Ναυτεμπορική , youtube.com


Σερβίροντας… κούκλες

Με κούκλες αντικατέστησε τους πελάτες της η ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Βέλγιο, το οποίο παραμένει κλειστό από τον Οκτώβριο, στη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Τερέζ Μαθιέ σερβίρει κόκκινο κρασί σε κούκλες με περούκες, καπέλα και κασκόλ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Οι κούκλες, με πρόσωπα από μπαλόνια, της δίνουν μια αίσθηση της συντροφικότητας που έχει χαθεί στο εστιατόριο Chez Therese στην πόλη Rixensart.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου