5 Φεβρουαρίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 5.2.2021

Υποβρύχιος γάμος, 60 πόδια κάτω από το νερό στην Ινδία. 

Η Μέγκαν Μαρκλ «έκανε πλύση εγκεφάλου στον πρίγκιπα Χάρι» λέει η αδελφή της.


Υποβρύχιος γάμος

Ένα ζευγάρι Ινδών ακολούθησε μία ακραία πρακτική κοινωνικής απόστασης στον γάμο τους, πραγματοποιώντας την τελετή τους 60 πόδια κάτω από το νερό. Το ζευγάρι Τσενάι Β. Τσινατνουράι και Σ. Σουέθα παντρεύτηκαν στα ανοικτά της ακτής Neelankarai, μετά από έλεγχο ειδικής ομάδας που τους διαβεβαίωσε ότι τα νερά ήταν αρκετά ήρεμα για μια βουτιά.

Chennai couple take wedding vows 60 feet underwater

«Ήταν παραδοσιακή τελετή, μόνο που ήταν υποβρύχια. Καταδυθήκαμε μία κατάλληλη ώρα το πρωί και ανταλλάξαμε γιρλάντες και thaali (κολιέ που έχει αντίστοιχη σημασία με τη βέρα) πριν από τις 7:30 π.μ. σύμφωνα με τις οδηγίες του ιερέα μας», είπε στους Times of India ο γαμπρός Τσιναντουράι, που έχει άδεια για scuba diving, το οποίο και εξασκεί εδώ και χρόνια.

Η Σουέθα, που άρχισε να κάνει μαθήματα scuba περίπου ένα μήνα πριν από τοn γάμο, ήταν νευρική. «Ήταν όλα "στο χέρι" της θάλασσας» είπε.

Πηγή: naftemporiki.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με την αδελφή της 

Εξ οικείων τα βέλη! Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, αποκαλύπτει τις σκοτεινές και καθόλου κολακευτικές πτυχές του χαρακτήρα της πρώην ηθοποιού, στο βιβλίο της «Ημερολόγιο γραμμένο από την αδελφή της πριγκίπισσας που ξέρει μόνο να ζητά», όπως θα μπορούσε να μεταφραστεί ελεύθερα το «The Diary of Princess Pushy’s Sister».

Η Σαμάνθα, μεταξύ άλλων, θυμάται ότι ο πατέρας της, Τόμας, ανακοίνωσε ότι δεν είναι προσκεκλημένος στο γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι στη Βρετανία. Η Μέγκαν είχε θέσει ως όρο προκειμένου να τον δεχτεί στη γαμήλια τελετή, το να αποκηρύξει τα άλλα δύο παιδιά και αδέλφια της, δηλαδή τη Σαμάνθα και τον Τόμας Τζούνιορ, και φυσικά εκείνος αρνήθηκε. 


Η εξωφρενική αυτή απαίτηση εκ μέρους της Μέγκαν, σύμφωνα με τη Σαμάνθα, δείχνει την αφάνταστη σκληρότητα του χαρακτήρα της. «Το να αναγκάσει τον πατέρα μας να αποκηρύξει τα ίδια του τα παιδιά, τον γιό του και την κόρη του, η οποία σχεδόν σε όλη της τη ζωή παλεύει με την πολλαπλή σκλήρυνση και χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο, ήταν κάτι αδιανόητα σκληρό» γράφει μεταξύ άλλων η Σαμάνθα Μαρκλ.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου