17 Ιανουαρίου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 17.1.2022

Σελίδα από κόμικ Spider-Man του 1984 πωλήθηκε για 3,36 εκατ. δολάρια.
Κόμικ, στο οποίο εμφανίστηκε πρώτη φορά ο Superman πωλήθηκε 3,18 εκατ. δολάρια.
Το «Baby Shark» είναι το πρώτο βίντεο με 10 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Σελίδα από κόμικ Spider-Man πωλήθηκε για 3,36 εκατ. δολάρια 

Μία μόνο σελίδα από ένα κόμικ του 1984 του Spider-Man πωλήθηκε σε δημοπρασία για το ποσό ρεκόρ των 3,36 εκατομμυρίων δολαρίων. 
Με την υπογραφή του Μάικ Ζεκ (Mike Zeck) η σελίδα 25 από το «Secret Wars No.8» της Marvel Comics αποτυπώνει την πρώτη εμφάνιση της μαύρης στολής του Spider-Man.
Το ρεκόρ προσφορών, το οποίο ξεκίνησε από τις 330.000 δολάρια και ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια δολάρια, σημειώθηκε την πρώτη ημέρα της τετραήμερης εκδήλωσης κόμικς του Οίκου δημοπρασιών «Heritage Auctions» στο Ντάλας.
Το προηγούμενο ρεκόρ για εσωτερική σελίδα αμερικανικού κόμικς ήταν 657.250 δολάρια από ένα τεύχος του 1974 του «The Incredible Hulk».
Πηγή: naftemporiki.gr

Κόμικ, με την πρώτη εμφάνιση του Superman πωλήθηκε 3,18 εκατ. δολάρια

Το 1938 ήταν χρονιά που ο χαρακτήρας του Superman έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο των κόμικ στο Action Comics No 1. Αυτό το τεύχος είναι πλέον το τρίτο πιο ακριβό κόμικ που έχει αγοραστεί ποτέ, καθώς αποκτήθηκε από συλλέκτη που κατέβαλε το ποσό των 3,18 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η πώληση έγινε με μεσολάβηση της Goldin Auctions για λογαριασμό ιδιώτη πελάτη της. Το συγκεκριμένο αντίγραφο του περιοδικού της DC Comics ονομάζεται «The Rocket Copy» επειδή διαθέτει μια σφραγίδα με πυραύλους που τοποθετήθηκε από τον 13χρονο που αγόρασε το τεύχος από το περίπτερο το 1938.
Το αντίγραφο έχει λάβει βαθμολογία 6.0 CGC. Άλλα Action Comics που έχουν πουληθεί σε υψηλότερη τιμή βαθμολογήθηκαν με 8,5 CGC (πωλήθηκε 3,25 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία τον Απρίλιο του 2021) και με 9,0 CGC και πωλήθηκε 3,2 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2014.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Baby Shark»: Βίντεο με 10 δισεκ. προβολές στο YouTube

Το «Baby Shark» είναι επίσημα το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, καθώς πρόσφατα ξεπέρασε τα 10 δισεκατομμύρια views. 
Η δημοφιλής παιδική μελωδία από τη νοτιοκορεατική εκπαιδευτική εταιρεία Pinkfong διεύρυνε σταθερά το χάσμα που τη χωρίζει από Νο. 2 βίντεο στην πλατφόρμα, την επιτυχία «Despascito» των Luis Fonsi και Daddy Yankee.
Ο διευθύνων σύμβουλος της PinkFong Co., δημιουργός του «Baby Shark» δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το αγαπημένο μας «Baby Shark» έφθασε σε ένα ακόμη αξιοσημείωτο ορόσημο... Το «Baby Shark» έχει συνδέσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις επόμενες περιπέτειές του».

Baby Shark Dance

Το viral παιδικό χορευτικό βίντεο και τραγούδι αρχικά κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016. Το «Baby Shark» ηχογραφήθηκε αρχικά από την εκπαιδευτική εταιρεία της Νότιας Κορέας και το ερμήνευσε ο 10χρονος Αμειρικανο-Κορεάτης τραγουδιστής Hope Segoine.
Πηγή: amna.gr
Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w&t=9s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου