14 Απριλίου 2023

Τα «Ωραία» της Ημέρας 14.4.2023

Στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης.

Μιθριδάτης: Να γίνουν ζαρντινιέρες τα... περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
Με «βραχιολιάκι» και σε κατ’ οίκον περιορισμό η Εύα Καϊλή.

Στο ίδιο τραπέζι Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης 

Πολλά τους χωρίζουν, κυρίως ιδεολογικά και πολιτικά, όμως υπάρχει και κάτι που τους ενώνει. Είναι ο παζάρι των Βουκολιών στα Χανιά που γίνεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Παρασκευή. Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παύλο Πολάκη που βρέθηκαν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. 
Έτσι Ντόρα Μπακογιάννη και Παύλος Πολάκης, όχι μόνο συναντήθηκαν στο παραδοσιακό παζάρι, στις Βουκολιές στα Χανιά, αλλά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και ευχήθηκαν για το Πάσχα, μαζί με άλλους πολιτικούς και παράγοντες της περιοχής, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.
parapolitika.gr, zarpanews

Μιθριδάτης: Να γίνουν ζαρντινιέρες τα... περιπολικά

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ράπερ, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Contra, όπου πάλψε με το ζόρι να περιγράψει (σε μορφή τσιτάτων και συνθημάτων) το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εντύπωση όμως προκάλεσε η περιφρόνηση του κ. Χατζηχατζόγλου προς την ΕΛ.ΑΣ. και η έλλειψη ενδιαφέροντος για τη δημόσια ασφάλεια.
Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα διαθέτει μια σκληροπυρηνική Αστυνομία και την αγριότητα -όπως είπε- την εντοπίσαμε την περίοδο της πανδημίας, ενώ έφτασε στο σημείο να διακωμωδήσει το γεγονός ότι δαπανώνται χρήματα για τη στελέχωση των Σωμάτων Ασφαλείας και την αγορά περιπολικών.
Μάλιστα, επειδή είναι πολλά πρότεινε να τα «κάνουμε ζαρντινιέρες». «Και είχαμε τρομερά έξοδα και για τη στελέχωση των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως και για τα περιπολικά. Δηλαδή δεν ξέρουμε πού να τα βάλουμε. Να τα κάνουμε ζαρντινιέρες να κάνουμε ένα καινούργιο περίπατο στην Πανεπιστημίου», ανέφερε
parapolitika.gr, Απογευματινή

Εύα Καϊλή: Βγήκε με «βραχιολιάκι»

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα βρίσκεται πλέον η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, αφού τις πρωινές ώρες σήμερα αποχώρησε συνοδεία του Ελληνα συνηγόρου της από τις φυλακές Χάρεν, ύστερα από κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες κράτησης της, προκειμένου να περάσει τις μέρες του Πάσχα με το παιδί της. Η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή θα συνεχιστεί με το καθεστώς «ηλεκτρονικής παρακολούθησης» (ηλεκτρονικό βραχιολάκι).
«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», δήλωσε η κ. Καϊλή σε δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κατοικία της στις Βρυξέλλες.
Χθες ο Ελληνας συνήγορος της κα Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος επέμεινε ότι η πελάτισσά του είναι αθώα. 
«Στις αυτοσχέδιες δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν στην κατοικία της, δεν βρέθηκε κανένα δακτυλικό της αποτύπωμα» είπε, κάτι που για τον συνήγορό της αποτελεί ένα «ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο» της μη ενοχής της.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου