22 Νοεμβρίου 2023

Τα «Ωραία» της Ημέρας 22.11.2023

Κυρ. Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, -50%!
Στέφ. Κασσελάκης: «Black είναι η καθημερινότητα που έχει φτιάξει ο κ. Μητσοτάκης για όλους μας».
Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία για να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας.

Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday!

«Η κακοκαιρία Daniel ήταν ίσως η πιο ισχυρή καταιγίδα που έπληξε ποτέ την Ευρώπη, δεν ήταν μια ψιχάλα» είπε, κατά τη δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Απευθυνόμενος προς τον Σωκράτη Φάμελλο και σχολιάζοντας τον μικρό αριθμό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην αίθουσα της Βουλής, είπε: «Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, -50%, όπως πορεύεστε»!

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή

Κασσελάκης: «Black είναι η καθημερινότητα που έχει φτιάξει ο Μητσοτάκης»

Απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ σαν «black Friday -50%», έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «
Θα γελούσα με το black χιούμορ του αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έχει φτιάξει για όλους μας»:

Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες. Δείτε το βίντεο μαζί μου!

Ο κ. Κασσελάκης κλείνει επιστρέφοντας την ειρωνεία. Συγκεκριμένα, π
αρουσιάζοντας δύο κάρτες, λέει: «Δύο κάρτες δώρο, ένα συν ένα λόγω black Friday. Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, 758, 1594,1584 αντίστοιχα. Δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία που είναι 5.30, 1.99,1.97 αντίστοιχα. Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ». 


Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία

Ελληνικό χρώμα είχε η υποδοχή του προέδρου της Νότιας Κορέας από τον βασιλία Κάρολο καθώς ο Βρετανός γαλαζοαίματος επέλεξε για την περίσταση να φορέσει γραβάτα με μικρές ελληνικές σημαίες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες (πάνω και κάτω):


Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες, έχει επιλέξει και άλλες φορές να φορέσει την ίδια γράβατα προκειμένου να τιμήσει την καταγωγή του.
Πριν την υποδοχή του Γιόν Σουκ Γιεόλ ο Βρετανός μονάρχης είχε φορέσει την ίδια γραβάτα στο ταξίδι του στην Κένυα στα τέλη Οκτωβρίου.
Ο πατέρας του Καρόλου Φίλιππος (1921-2021), γεννήθηκε στην Κέρκυρα με τον τίτλο του Πρίγκιπα της Ελλάδας και της Δανίας.

Πηγές: protothema.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου