5 Νοεμβρίου 2023

Τα «Ωραία» της Ημέρας 5.11.2023

Όταν τα 
«Ωραία» είναι σε «εισαγωγικά»!
Κωνσταντίνος Πλεύρης: Κι άλλη εμφάνιση σε σόου μόδας με την Τζόρτζια Σιακαβάρα ντυμένη στα μωβ.
Μπερλουσκόνι: Στην αντεπίθεση οι αγαπημένες του Καβαλιέρε μετά το «στοπ» της οικογένειας στα 2.500 ευρώ τον μήνα.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε σόου μόδας με την Τζόρτζια Σιακαβάρα
 
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ακολουθεί τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα, στις διάφορες επιδείξεις μόδας με αφορμή την 33η Athens Fashion Week. 
Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr ο 83χρονος νομικός συνόδευσε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου την 49χρονη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια.
Για την έξοδό τους, η Τζόρτζια Σιακαβάρα επέλεξε ένα μακρύ μωβ φόρεμα και περούκα στο ίδιο χρώμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εμφανίστηκε με ένα καφέ κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου. 
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά την είσοδό τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίδειξη. 

Πλεύρης και Σιακαβάρα φωτογραφήθηκαν ακόμη, όσο κάθονταν στις καρέκλες από όπου θα παρακολουθούσαν το σόου μόδας.
Μια μέρα πριν, οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε άλλη επίδειξη να παρακολουθούν το fashion show, χωρίς να λείπουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους....

Μπερλουσκόνι: Στην αντεπίθεση οι αγαπημένες του Καβαλιέρε 

Στην αντεπίθεση πέρασαν δύο από τις 20 αγαπημένες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την απόφαση της οικογένειας να βάλει «μπλόκο» στην αποζημίωση 2.500 ευρώ μηνιαίως που τους έδινε ο Καβαλιέρε, αλλά και στη δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε ακίνητα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.
Η οικογένεια πήρε την απόφαση μετά τον θάνατο του μεγαλοεπιχειρηματία και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον περασμένο Ιούλιο. 


Ο Καβαλιέρε είχε παραχωρήσει τα προνόμια σε κοπέλες που είχαν πάρει μέρος σε δείπνα και γιορτές που ο ίδιος διοργάνωνε. Η απόφασή του στηριζόταν στη λογική ότι οι γυναίκες αυτές, μετά την αρνητική διαφήμιση και τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί με τα δείπνα και τα πάρτι του, δεν θα μπορούσα να βρουν εύκολα δουλειά.
Όμως, τα τέσσερα παιδιά του δεν έχουν την ίδια γνώμη. Ως εκ τούτου, από την αρχή του μήνα διέκοψαν τη χορήγηση του συγκεκριμένου μηνιαίου ποσού, όπως και τη δωρεάν παροχή των ακινήτων, από το τέλος του έτους.
Η Μπάρμπαρα Γκουέρα, μέσω των δικηγόρων της, υπογραμμίζει ότι σε παλαιότερη τηλεφωνική επικοινωνία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την είχε διαβεβαιώσει ότι η βίλα στην οποία διαμένει, στο μέλλον θα μπορούσε να περιέλθει στην ιδιοκτησία της. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να της τη μεταβιβάσει άμεσα, λόγω της δίκης που ήταν σε εξέλιξη και μια τέτοια κίνηση θα θεωρείτο διαφθορά.
Από την πλευρά της, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι, πρόσθεσε ότι «επρόκειτο για μια συμφωνία αποζημίωσης που θα έπρεπε να επισημοποιηθεί, γραπτώς, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής δίκης, για να αποφευχθεί υστερόβουλη εκμετάλλευση της όλης υπόθεσης». Σύμφωνα με την ίδια «οι κληρονόμοι του Μπερλουσκόνι προσβάλλουν τη μνήμη του πατέρα τους, ο οποίος είχε εκφράσει επανειλημμένα τη βούληση να βοηθήσει όλες τις κοπέλες, μετά την ζημία που υπέστησαν».

Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Γειά σου; Χρειάζεστε επείγοντα δάνειο; Το όνομά μου είναι Emily's Gibbon, είμαι ο οικονομικός διευθυντής της Novelty Finance. Έχω αντιληφθεί ότι ιδιώτες και επιχειρήσεις δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εταιρεία μου (Novelty Finance) είναι εδώ για να σας παρέχει και να σας βοηθήσει με το δάνειο που χρειάζεστε

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο έξοδο να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να το πραγματοποιήσετε.

    Η NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 €), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων εξυγίανσης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα να εξοφλήσετε το δάνειό σας πιο γρήγορα (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό του κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια
     Η πρώτη σας αποπληρωμή του δανείου ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Επιχειρήσεις ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Novelty Finance και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στη διεύθυνση: noveltyfinances@gmail.com

    Εφαρμογή T&C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή