19 Απριλίου 2015

Σύντομες Ειδήσεις της ημέρας 19.4.2015

Και ξαφνικά... πρόοδος στις συνομιλίες στο «Paris Group» - «Eίμαστε αισιόδοξοι, υπάρχουν όμως και δυσκολίες» λένε πηγές κοντά στη διαπραγμάτευση - Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ όμως επιμένει: Τα πράγματα για την Ελλάδα έχουν χειροτερέψει 
protothema.gr

Στη διάψευση των πληροφοριών ότι η υπογραφή της συμφωνίας Αθήνας - Μόσχας για τη διέλευση του αγωγού Turkish Stream από την Ελλάδα ενδέχεται να φέρει άμεσα στα δημόσια ταμεία ως και 5 δισ. ευρώ, προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου το Κρεμλίνο. Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία για χορήγηση προκαταβολής στην Ελλάδα ύψους 3-5 δισ. ευρώ από τα κέρδη του «Ελληνικού αγωγού» φυσικού αερίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ. 
tovima.gr

Κύπρος: Σήμερα οι «εκλογές» στα κατεχόμενα. Η έκβαση των σημερινών «εκλογών» στα κατεχόμενα είναι δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά το σίγουρο είναι πως το όποιο αποτέλεσμα θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό στα κατεχόμενα που θα επηρεάσουν τόσο την τουρκοκυπριακή Αριστερά όσο και τη Δεξιά.
philenews.com 

«Το θέμα δεν είναι το μετέωρο βήμα του κ. Τσίπρα. Το θέμα είναι το μετέωρο βήμα του έθνους» τόνισε την Κυριακή για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Το δημοψήφισμα είναι καταστροφικό άμα τη ανακοίνωσεί του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι πιθανότερο σενάριο είναι οι εκλογές.
skai.gr

«Εάν συμβεί κάτι επιζήμιο, αυτό θα είναι σοβαρό για την Ελλάδα, για τον ελληνικό λαό, όχι για τα άλλα κράτη της ευρωζώνης. Δεν βρισκόμαστε καθόλου στην ίδια κατάσταση που βρισκόμασταν πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια», δήλωσε το Σάββατο στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν
kathimerini.gr

Φόβους για εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες εκφράζουν οι Αρχές της Μάλτας. Το σκάφος που μετέφερε 500 - 700 μετανάστες ανατράπηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (τοπική ώρα) ανοιχτά της Λιβύης, όταν οι επιβαίνοντες μετακινήθηκαν στην μία πλευρά του σκάφους για να προσελκύσουν την προσοχή ενός εμπορικού πλοίου που περνούσε εκείνη τη στιγμή. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης.
tovima.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου