19 Αυγούστου 2015

Bed Cinema: H νέα ξαπλωτή μόδα στο σινεμά

Μία νέα μόδα στο σινεμά είναι αντί για θέσεις, οι θεατές να έχουν κρεβάτια στην διάθεσή τους, ώστε να απολαύσουν όσο το δυνατότερο πιο αναπαυτικά την ταινία τους, σαν να είναι στο σπίτι τους, αν φυσικά δεν τους πάρει ο ύπνος! 

Το Buda Bed Cinema, βρίσκεται στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Άνοιξε τις πόρτες του το Νοέμβριου του 2014 και είναι το μοναδικό στην κεντρική Ευρώπη. Έχει διπλούς καναπέδες κρεβάτια όπου μπορεί να παρακολουθήσει την ταινία της ολόκληρη η οικογένεια. 

Στο Electric Cinema του Λονδίνου, στις μπροστινές σειρές, μπορεί κανείς να επιλέξει ένα από τα κρεβάτια για να απολαύσει το έργο του. Μπορεί επίσης να απολαύσει την ταινία και από την πολυθρόνα ή τον καναπέ του.

Πάντως οι Ασιατικές χώρες, ηγούνται των bed cinemas, με τις περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες να προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία. Στην Velvet Class, του Blitz Megaplex, στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, σε όλες τις αίθουσες υπάρχουν επίσης καναπέδες και κρεβάτια με τραπεζάκι για τα ποτά και το φαγητό. Το Βeanie "Bean Bag" Cinema στην Μαλαισία ο θεατής μπορεί να δει το έργο του σε υπέρδιπλο κρεβάτι, όπως και στο First Class Bed Cinema, στην Μπαγκονκ της Ταϊλάνδης. 

Το IKEA Bedroom Cinema, βρίσκονταν στην Μόσχα. Ο θεατής είχε την δυνατότητα να επιλέξει το κρεβάτι τις αρεσκείας του, ενώ στο "πακέτο" περιλαμβάνονταν το πάπλωμα και κουρτινάκι για να μην "ενοχλούν" οι άλλοι θεατές. Το συγκεκριμένο σινεμά είχε διάρκεια ζωής μόνο έως πέρσι το καλοκαίρι. 

Πηγή: www.newmoney.gr
http://www.newmoney.gr/diethni/item/246747-deite-ta-bed-cinema-h-nea-ksaploti-moda-ston-sinema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου