20 Οκτωβρίου 2015

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Ζάγκρεμπ τη Ντιναμό

Μία ακόμη μαγική νύχτα απόψε για τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League. Μετά το θρίαμβό τους επί της Άρσεναλ στο Εμιρέιτς, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στο Μάξιμιρ του Ζάγκρεμπ τη Ντιναμό με 1-0.

Απίστευτο ήταν το γκολ από τον Ιντέγε,

που βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Κροατών και από πολύ πλάγια πλάσαρε τον Εντουάρντο στην κλειστή του γωνία γράφοντας στο 79΄ το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Στη φωτογραφία η φάση του γκολ.

Ο Ολυμπιακός είχε και την τύχη με το μέρος του όταν οι Κροάτες έστειλαν δυο φορές τη μπάλα στο δοκάρι. Συγκεκριμένα τεράστιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν για τη Ντιναμό στο 52΄, σε σουτ του Άντολιτς, και στο 77΄, σε σουτ του Ρογκ, όταν η μπάλα και τις δυο φορές σταμάτησε στο δοκάρι του Ρομπέρτο. 

Πλέον οι ερυθρόλευκοι δικαιολογημένα ονειρεύονται την πρόκρισή τους στην φάση των «νοκ άουτ» αγώνων του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν τους έξι βαθμούς και ισοβαθμούν με την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 6ο όμιλο. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Άρσεναλ κέρδισε σήμερα με 2-0 τη Μπάγερν. Ήταν η πρώτη ήττα των Γερμανών. 


Επόμενη ευρωπαϊκή στάση για τον Ολυμπιακό, θα είναι το ματς της 4ης Νοεμβρίου με την Ντιναμό στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου ευελπιστεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Σχετική ανάρτηση: Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ με 3-2






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου