17 Φεβρουαρίου 2022

Χυδαίο άρθρο Καρτερού «Μητσοτάκη, GFY» με την «υπογραφή» Πολάκη!

Με ένα άρθρο -μνημείο χυδαιότητας- χθες στην «Αυγή», ο Θανάσης Καρτερός, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, καταφέρεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού. Στο άρθρο του αυτό στην «Αυγή», με τίτλο "Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη" ο Θανάσης Καρτερός στην τελευταία παράγραφο του κειμένου του κάνει τη χυδαία αναφορά: «Μητσοτάκη, GFY» (δηλαδή «Go F@@@ Yourself»), αλλά και «Α σιχτίρ πια!».

Συγκεκριμένα γραφει: (...) "Ως εκ τούτου, ένα τελευταίο ψύχραιμο σχόλιο: Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια. Και σύντροφοι και φίλοι προδότες, τιμή μας και καμάρι μας. Όταν κάτι τέτοιοι μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν, είναι παράσημο. Α σιχτίρ πια!"

Μάλιστα, με το άρθρο συμφωνεί απόλυτα και ο Παύλος Πολάκης, γράφοντας χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο facebook : «ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΕ. Συνυπογράφω κάθε λέξη!!»

Στο άρθρο αντέδρασε έντονα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει: «Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα "ομόρφυναν" ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα» επισημαίνοντας πως «ο εξ απορρήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του». Τέλος, τονίζει: «Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν».

Πηγές: avgi.gr , 
iefimerida.grfacebook.com/PolakisPavlos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου