10 Φεβρουαρίου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 10.2.2022

Viral η «ομολογία» της μεταφράστριας των Μητσοτάκη – Πλένκοβιτς. «Και… πολλά άλλα που δεν κατάλαβα» είπε.
Όταν ο αποπεμφθείς Σπήλιος Λιβανός βρέθηκε με Συριζαίους...
Ο Σβαρτσενέγκερ και η Χάγιεκ ως συνταξιούχοι Έλληνες θεοί σε διαφήμιση της BMW.
Διαδηλωτές στην Τουρκία καίνε τους λογαριασμούς ρεύματος που δεν μπορούν να πληρώσουν.

Μεταφράστρια: «Και… πολλά άλλα που δεν κατάλαβα»

Viral έγιναν οι κοινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κροάτη ομόλογό του Αντρέι Πλένκοβιτς, στο Ζάγκρεμπ, για λόγους όμως που δεν άπτονται της πολιτικής.
Συγκεκριμένα, η μεταφράστρια βρέθηκε άθελά της στο προσκήνιο, καθώς τα βρήκε… σκούρα στην προσπάθειά της να αποδώσει στα ελληνικά όσα έλεγε ο Κροάτης Πρωθυπουργός, αφού του ζήτησε αρκετές φορές να επαναλάβει όσα είπε, ενώ δεν έλειψαν τα χαμόγελα αμηχανίας.
Πάντως η μεταφράστρια ομολόγησε την αμηχανία λέγοντας σε κάποια στιγμή: «Και (….) πολλά άλλα που δεν τα κατάλαβα»!
Πηγή: kathimerini.gr

Όταν ο Λιβανός βρέθηκε με Συριζαίους

Μπορεί να ήταν τυχαίο ή ακόμα μπορεί να ξέχασε, (τόσο καιρός υπουργός) ποια είναι η είσοδος των κυβερνητικών βουλευτών, αλλά ο αποπεμφθείς Σπήλιος Λιβανός εισήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας από την είσοδο που μπαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 
Βεβαίως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασαν την ευκαιρία και έτρεξαν να τον χαιρετήσουν. Αλλά ο κ. Λιβανός από όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεχώρισε έναν και πήγε να τον χαιρετήσει, αφήνοντας τους Νεοδημοκράτες βουλευτές έκπληκτους. Χαιρέτησε τον Γιώργο Βαρεμένο, όχι μόνον επειδή είναι «συντοπίτες» (εκλέγονται και οι δύο στην Αιτωλοακαρνανία), αλλά επειδή ο κ. Βαρεμένος ανέβασε κάτι στο Twitter που άρεσε στον κ. Λιβανό.
Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης / 
tovima.gr

Ο Σβαρτσενέγκερ και η Χάγιεκ ως Έλληνες θεοί σε διαφήμιση

Σε ένα κλιπ 60 δευτερολέπτων, που δημοσιοποίησε η Χάγιεκ στο Instagram, εμφανίζεται ο Σβαρτσενέγκερ να ενσαρκώνει τον Δία και εκείνη τη σύζυγό του Ήρα, καθώς αποσύρονται από τον Όλυμπο για να ζήσουν στη γη.
Η Ήρα φαίνεται να προσαρμόζεται μια χαρά στη γη, αλλά ο Δίας δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τους θνητούς. Χρησιμοποιεί διστακτικά τις δυνάμεις του για να βοηθήσει άλλους να φορτίσουν ηλεκτρικές συσκευές, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον έλεγχο του …φούρνου μικροκυμάτων.


Εκεί είναι που εμφανίζεται και το BMW iX, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις αμερικανικές αντιπροσωπείες τον επόμενο μήνα. Η Ήρα χαρίζει το ηλεκτρικό SUV στον Δία καθώς πρόκειται να πάει βόλτα τον μικρό τους μονόκερο. Το όχημα επαναφορτίζει με τους κεραυνούς του Έλληνα θεού και οι δυο τους απομακρύνονται τραγουδώντας την επιτυχία της δεκαετίας του 1980 «Electric Avenue».
Πηγή: kathimerini.gr
Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=nUC1QA5gRcU&t=49s

Τουρκία: Καίνε τους λογαριασμούς ρεύματος

Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος «απογειώθηκαν» στην Τουρκία, με τις σχετικές αυξήσεις να ξεκινούν από το 50% και να φτάνουν έως και το 125%, προκαλώντας «σοκ» μεταξύ των καταναλωτών που αντιδρούν με διαδηλώσεις αλλά και βάζοντας φωτιά στους λογαριασμούς που δεν μπορούν να πληρώσουν.
«Από σήμερα δεν θα πληρώνω τους λογαριασμούς του ρεύματος μέχρι ο Ερντογάν να αποσύρει τις αυξήσεις των τιμών που υπέγραψε στις 31 Δεκεμβρίου», δήλωσε από την πλευρά του και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).
Πηγές: Καθημερινή , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου