25 Φεβρουαρίου 2022

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 25.2.2022

«Όχι στον πόλεμο» γράφει σε ανάρτησή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και αντί για το σύμβολο της ειρήνης παραθέτει το σήμα της ... Mercedes! Είναι ειρηνιστές με αστική αυτοπεπίθηση, όπως σχολιάζεται στο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή».

Ακολουθούν η σχετική ανάρτηση και ένα σύντομο ρεπορτάζ 
από το protothema.gr

Να τοποθετηθεί αναφορικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έσπευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κομματική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με μια ανάρτηση που κάθε άλλο παρά πέτυχε τον πολιτικό στόχο της, καθώς έτυχε «θερμής υποδοχής» από τους χρήστες του twitter.

Αφορμή το γεγονός ότι η ανάρτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ περιείχε το σύμβολο της ειρήνης αλλά σε μια γραφιστική απεικόνιση που παρέπεμπε περισσότερο στο σήμα της Mercedes -Benz, ενώ κατέληξε με τη φράση: «να μην γίνει ένας ακόμα λαός θυσία στο βωμό των ιμπερεαλιστικών (αντί ιμπεριαλιστικών) σχεδίων των μεγάλων δυνάμεων».

Ως εκ τούτου, ακολούθησε κύμα σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα για τις αστοχίες της ανάρτησης, με αποτέλεσμα τελικά να εξαφανιστεί από τον επίσημο λογαριασμό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα δηκτικά σχόλια. 
Ένα από αυτά στο twitter: 

silas serafim @silaserafim
Νταξ μωρε.. απλως τα παιδια ποσταρανε το πριν και το μετα, σε ενα. #Νεολαια_συριζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου