16 Δεκεμβρίου 2022

Η Γελοιγραφία της Ημέρας 16.12.2022

"Η Εύα Καϊλή είναι ο Δούρειος Ίππος της ΝΔ" είπε ο Ν. Ανδρουλάκης για την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαπίστωση της συμμετοχή της σε υπόθεση διαφθοράς από τις βελγικές αρχές. Και ο Αλ. Τσίπρας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Σχετικό σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή".

Στο σκίτσο, ο οδηγός της μεταφορικής λέει στον αστυφύλακα: "Είναι ο Δούρειος Ίππος της Καϊλή που δεσμεύτηκε από τον Ανδρουλάκη και τον πάω στον Τσίπρα"!  

Σημερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην Κ.Ο και σε στελέχη του κόμματος με αφορμή τον προϋπολογισμό, ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή: «Το μιντιακό κατεστημένο, που υπηρετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρερμήνευσε σκόπιμα αυτό που είπα περί ”Δούρειου Ίππου”. Προφανώς δεν καθοδήγησε η Νέα Δημοκρατία την κυρία Καϊλή να κάνει αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες, αλλά την καθοδήγησε το περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη σε κάθε της κίνηση για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών στην εξεταστική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου ήταν σκιώδης εισηγήτρια. Αυτό το έχει καταγράψει πολλές φορές ο διεθνής Τύπος». 
Φυσικά το ερώτημα εδώ είναι «γιατι δεν την διέγραψε τότε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου