17 Απριλίου 2014

Σε ματς δυσφήμιση για το ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό

Σε έναν αγώνα δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου στην Τούμπα, ο  ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή την ...ένταση, τα επεισόδια και τα ...θαλασσινά, κατάφερε να κερδίσει το βράδυ της Τετάρτης τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0  και έτσι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό της διοργάνωσης.


Λίγο πριν την καθορισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα, κάποιοι "φίλαθλοι" (;) έριξαν ...ψάρια (γαύρους) στον πάγκο του Ολυμπιακού και τον κατέστρεψαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να ματαιωθεί το παιχνίδι, το οποίο τελικά ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση.


Ο διαιτητής κ. Μάνταλος στην προσπάθειά του να ελέγξει τον αγώνα απείλησε ότι θα διακόψει το ματς σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Απειλή που φυσικά δεν τήρησε.

Όταν επιτέλους ο αγώνας ξεκίνησε, το γήπεδο της Τούμπας μετατράπηκε σε ρινγκ. Οι συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων των δύο ομάδων ήταν συνεχείς, ενώ τα καπνογόνα κάλυπταν κατά μεγάλα διαστήματα τον αγωνιστικό χώρο. Κάποια στιγμή μάλιστα ένας "φίλαθλος" δεν παρέλειψε να εκσφενδονίσει μια μπανάνα εναντίον "αντίπαλου" παίχτη (του Σαλίνο).

Ο διαιτητής ήταν αδύνατον να επιβληθεί σε τέτοιο ματς-παρωδία, παρότι ο κ. Μάνταλος έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες (σε Κατσουράνη, Μανιάτη, Νάτχο - στον τελευταίο δεύτερη κίτρινη) και εννιά κίτρινες κάρτες (στους Κάμπελ, Τζαβέλλα, Ντομίνγκες, Βίτορ, Σκόνδρας, Βαλντές, Αθανασιάδη, Μέγερι, Γλύκο).

Κατά το διάστημα που παίχτηκε ποδόσφαιρο οι καλές φάσεις ήταν λίγες. Σε μια από αυτές, στο 47΄, ο  Αθανασιάδης πέτυχε ένα ωραίο γκολ, που ήταν αρκετό για να κρίνει τον αγώνα.

Ύστερα από καθυστέρηση 14 λεπτών (στο β΄ημίχρονο) ο διαιτητής κ. Μάνταλος σφύριξε τη λήξη του αγώνα (αρχικά είχε υποδείξει 9 λεπτά καθυστέρηση). Όμως οι συμπλοκές μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων των δύο ομάδων συνεχίστηκαν, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ήδη εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο...

Ήταν μια βραδιά που δυσφημίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο.






yle="text-align: center;">

2 σχόλια:

  1. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα, γίνεται και μια προσπάθεια να ποδοσφαιροποιηθεί και η πολιτική ζωή του τόπου (όχι πως υπήρξε καλύτερη). Ήδη κάποιοι παράγοντες της "μπάλας" διεκδικούν την εκλογή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Πειραιά. Και έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν! Έχει να πέσει γέλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμωρία «μαμούθ» επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Τούμπας στη ρεβάνς για τα ημιτελικά Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, στον «Δικέφαλο» επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών (που θα κληθεί να εκτίσει με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ), καθώς και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή