14 Απριλίου 2014

Προσοχή στη Λεωφόρο Σπάτων

Τις τελευταίες ημέρες η Λεωφόρος Σπάτων, στα όρια των Δήμων Σπάτων - Παλλήνης, εκεί όπου εκτελούνται έργα, στο γεφυράκι στο ρέμα, "άνοιξε" και πάλι. Αλλά στο ρεύμα με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα, πέφτουν από την τροχαία τσουχτερά πρόστιμα: 200 ευρώ πλέον αφαίρεση διπλώματος οδήγησης και πινακίδων αυτοκινήτου για δυο μήνες, αφού η διέλευση στο ρεύμα αυτό εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη.

Αντίθετα η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα με κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα διεξάγεται κανονικά πλέον μέσω της Λεωφόρου Σπάτων, χωρίς παρακάμψεις. 

Δυστυχώς η σήμανση δεν είναι η κατάλληλη με αποτέλεσμα οι οδηγοί να χρησιμοποιούν και τα δυο ρεύματα της Λεωφόρου Σπάτων και κατά διαστήματα να πέφτουν στο μπλόκο της τροχαίας.  

 Λεωφόρος Σπάτων, κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα 

Λεωφόρος Σπάτων: κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα 

Προσοχή λοιπόν στη Λεωφόρο Σπάτων, στο ρεύμα με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα. Η κυκλοφορία των οχημάτων εξακολουθεί να διεξάγεται "νόμιμα" μόνο μέσω των παράπλευρων δρόμων της Λεωφόρου Σπάτων, (δεξιά στην οδό Πύρρου, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη και συνέχεια δεξιά στη Λ. Σπάτων και πάλι).

Υπενθυμίζεται ότι οι "προσωρινές" κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (με τα οχήματα να κυκλοφορούν από παράπλευρους δρόμους και τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται) είχαν τεθεί σε εφαρμογή εδώ και 6 τουλάχιστον μήνες και κατά ένα μέρος εξακολουθούν να ισχύουν.

Προσοχή λοιπόν, μέρες που είναι (παραμονές Πάσχα), το αυτοκίνητο το χρειαζόμαστε περισσότερο και τα λεφτά δεν μας περισσεύουν ... 

Φωτογραφίες: Takis Ant






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου