4 Ιουλίου 2017

Πολάκης: Το ΣτΕ «κουκουλώνει τη ληστεία της δεκαετίας»!

Νέα επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στον προσωπιικό του λογαριασμό στο facebook. Στην ανάρτησή του αυτή κατηγορεί το ΣτΕ ότι έρχεται να «κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτυ στην Υγεία»!.

Μάλιστα, ο κ Πολάκης στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρεται και στα λεγόμενα του πρωθυπουργού («το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι») αφήνοντας σαφή υπαινιγμό για την στήριξη του κ. Τσίπρα στο πρόσωπό του, τόσο κατά τη προ ημερών συζήτηση στο υπουργείο Υγείας όσο και κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. 

«Εμείς οι αστοιχείωτοι τα καταφέρνουμε και ξεπερνάμε – πολλές φορές και θεσμικά – εμπόδια», είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό της ανακοίνωσης του ΣτΕ κατά του Παύλου Πολάκη.

Η ανάρτηση στο fb του Παύλου Πολάκη:

Τωρα που διαθέτουμε το μηχανιςμο και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγαδες(με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών )
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία .
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
Πείτε μου τωρα για εξελίξεις στο "νομικό πολιτισμό " που ειμαι αστοιχειωτος ,περι δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι "πυλώνες του έθνους " που ειναι στις λίστες!!!
Αλλα όπως ειπε και σημερα ο Αλεξης "το καλο το παληκαρι ξέρει κι αλλο μονοπάτι"......................
Αναμένονται αντιδράσεις, εκτός και αν στάματησαν πια να του δίνουν σημασία...

afirimeno.com

Σχετική ανάρτηση:
29 Ιουνίου 2017
Σκληρή απάντηση σε Πολάκη από τους δικαστές του ΣτΕ

Κάποιες ακόμη από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας που έχου σχέση με δηλώσεις ή αναρτήσεις Πολάκη:
2 Ιουλίου 2017 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου