5 Φεβρουαρίου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 5.2.2024

Στο πλευρό των αγροτών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς μετά την επίσκεψή του στην Agrotica της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε σε αγροτικά μπλόκα. Ανέβηκε και σε Τραχτέρ! Ζει στην Ντίσνεϊλαντ! Σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου για το "Ελλάδα24". 

Και ένα σχόλιο από το Protagon.gr:

Φορώντας τη στολή του ακτιβιστή της ελληνικής υπαίθρου, δηλαδή ένα casual πουλόβερ Ralph Lauren, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε στα μπλόκα της Κουλούρας Ημαθίας, ανέβηκε στο τρακτέρ, φωτογραφήθηκε στις φωτιές που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν οι αγρότες και τους μίλησε, λέγοντάς τους -κατά το ρεπορτάζ- πως «είναι αδικημένοι» ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως δεν θέλει να λύσει τα προβλήματά τους. «Υπάρχει αισχροκέρδεια, να σταματήσει αυτή η κοροϊδία», είπε ο κ. Κασσελάκης και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «παίρνει χρήματα από τους αγρότες και δίνει τζάμπα χρήμα στα συμφέροντα» —να τα πάλι: ποια είναι αυτά όμως, δεν τα αποκάλυψε ο κ. Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης είπε, παράλληλα, ότι υπάρχει ανάγκη να «σπάσουν» τα ολιγοπώλια και να μπει πλαφόν στην κερδοφορία, καταγγέλλοντας ότι υπάρχουν καρτέλ στο βαμβάκι, στο γάλα και σε άλλα προϊόντα. Έκανε λόγο για εξαθλίωση των αγροτών και δήλωσε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να είναι σε παραίτηση. Όλη η κοινωνία πρέπει να σηκώσει ανάστημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου