17 Οκτωβρίου 2013

102-96: Οι Suns ηττώνται με στυλ από τους Clippers

 

Έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό... Το προβάδισμα των Clippers στο ημίχρονο ήταν προφανώς αρκετό για να τους εμποδίσει (63-47). Παρόλα αυτά αξίζουν χειροκρότημα για την προσπάθεια, καθώς ξεκίνησαν το 2ο ημίχρονο κρατώντας τους αντιπάλους τους στα 1/8 σουτ και έκτοτε τη διαφορά σε επίπεδα αγωνίας.

Ο πρώην παίκτης των Suns Jared Dudley ήταν αποτελεσματικός ως συνήθως στο US Airways Center (12 πόντοι, 5/7 σουτ), όπως ήταν και ο μαέστρος sChris Paul (24 πόντοι, 9 Assists, 5 Rebounds) και η μηχανή-παραγωγής-Block DeAndre Jordan (11 πόντοι, 11 Rebounds, 5 Blocks).

Για ακόμη μία φορά ήταν ο Goran Dragic ο ηγέτης των Suns (20 πόντοι, 8/12 σουτ, 2 Assists). Πιο απρόσμενο ήταν το γεγονός ότι ο Goran, παίζοντας ταυτόχρονα με τον Eric Bledsoe, φάνηκε να αναλαμβάνει περισσότερο το ρόλο του Shooting-Guard, ενώ ο τελευταίος τον ρόλο του Point-Guard (8 πόντοι, 7 Assists, 4 κλεψίματα).

Εκτός από τον "Δράκο", έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων και οι Marcin Gortat (12 πόντοι, 5 Rebounds), Channing Frye (11 πόντοι, 3/7 τρίποντα) και Markieff Morris (10 πόντοι, 5 Rebounds). Άξιοι αναφοράς επίσης ο PJ Tucker, ο οποίος συνεισέφερε με 6 Rebounds, ανεξάντλητη ενέργεια και ένα εντυπωσιακό Block στον Jamal Crawford, καθώς και ο Gerald Green, ο οποίος σε 12 λεπτά συμμετοχής κατόρθωσε 8 πόντους.

Όσον αφορά στους δύο rookies, ο Alex Len δε βρέθηκε απόψε στο παρκέ, ενώ ο Archie Goodwin δεν έγινε αντιληπτός στο παρκέ (1/4 σουτ σε 16 λεπτά συμμετοχής).







yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου