14 Οκτωβρίου 2013

Οι Suns κερδίζουν τους Spurs 106-99, δοκιμάζουν πολλά σχήματα


Σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στο Portland, ο προπονητής Jeff Hornacek χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία για να δοκιμάσει πολλά "εξωτικά" σχήματα. Αρκεί να δει κανείς ότι ο Goran Dragic έλαβε 8 λεπτά συμμετοχής, στον αντίποδα ο Alex Len 25, ενώ οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα της Arizona ήταν οι Gerald Green, Dionte Christmas και PJ Tucker.

Δυστυχώς δεν υπήρχαν πολλά σημεία άξια προσοχής: Ο Alex Len ήταν μια ευχάριστη έκπληξη (6 πόντοι, 3/6 σουτ, 9 Rebounds, 2 Blocks), αλλά εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα νευρικός στο παρκέ. Αντίθετη η πορεία του Eric Bledsoe ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά δε μπορούσε να βρει στόχο (7 πόντοι, 3/11 σουτ, 2 Blocks). Οι επιλογές του ήταν και πάλι σωστές, απλώς χρειάζεται επειγόντως να βελτιώσει το ποσοστό ευστοχίας του, καθώς οι αντίπαλοι αναγνωρίζουν την αδυναμία του και τον μαρκάρουν από απόσταση.

Άξια αναφοράς είναι η επίδοση του Gerald Green (19 πόντου, 3 Rebounds). Ο 27-jährige απέδειξε ότι μπορεί, χάρις στις αθλητικές του ικανότητες, να δημιουργήσει ανά πάσα στιγμή ένα σουτ για τον εαυτό του. Οι επιλογές του ωστόσο δεν ήταν καλές και για την ώρα φαίνεται να μην είναι στα πλάνα για τη βασική πεντάδα.








yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου