19 Οκτωβρίου 2013

Kings-Suns 109-90, ελαφρώς τραυματισμός για τον Dragic


 

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι προβλέπουν πως οι Phoenix Suns θα τερματίσουν τελευταίοι ή προτελευταίοι την ερχόμενη σεζόν. Αφού λοιπόν κατόρθωσαν έως τώρα να παλέψουν όλα τα παιχνίδια της καλοκαιρινής λίγκας και της preseason - και μάλιστα να κερδίσουν τα περισσότερα, ήταν πλέον η ώρα για το πρώτο "Blowout".


Το ανησυχητικό είναι όμως ότι οι Sacramento Kings δεν χρειάστηκε να είναι καν μέτριοι για να κερδίσουν. Σούταραν μόλις 43% και από τα πολλά Rebounds που ως εκτούτου προέκυψαν πάλι δεν κατέληγε η μπάλα στα χέρια τους - 50 προς 39 κέρδισαν την μάχη των Rebound οι Suns.

Υπήρχαν πάντως 3 κύριοι λόγοι για τους οποίους το σκορ πήρε τέτοιες διαστάσεις: Ο DeMarcus Cousins ήταν αδιαμφισβήτητα άντρας μεταξύ αγοριών (29 πόντοι σε 27 λεπτά, 9 Rebounds, 6 κλεψίματα!!, 3 Assists), ο Jimmer Fredette έμοιαζε με νεαρό Ray Allen (23 πόντοι, 5/7 τρίποντα, 5 Assists) και οι Suns είχαν περισσότερα λάθη (27) απ ότι ελεύθερες βολές (20), όπου παρεμπιπτόντως ευστοχούσαν μόλις κατά 35%...

Από την ομάδα της Arizona διασώθηκε μόνο ο Markieff Morris (15 πόντοι, 7/8 σουτ, 7 Rebounds). Αντιθέτως ο Goran Dragic είχε για πρώτη φορά μια πολύ άσχημη νύχτα, η οποία ξεκίνησε με 6 λάθη και τελείωσε με έναν ελαφρύ τραυματισμό στον αστράγαλο, για τον οποίο θα χρειαστεί μερικές ημέρες ξεκούραση.








yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου