26 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Κωνσταντίνου για οικονομία και δολοφονίες - Αυτός μας έλειπε!

Σε αυτή τη χώρα δε θα πλήξουμε ποτέ! Όλα και όλους τους είχαμε, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μας έλειπε για να δέσει το γλυκό... Ξαφνικά και από το πουθενά, μας ...θυμήθηκε! Διαβάστε τη δήλωσή του:

"Ως Έλλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών. 

Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό.
Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου.

Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φανατισμού. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Έλληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Εύχομαι οι ´Ελληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται.

Κωνσταντίνος Β."

_______________
Πηγή: www.bankwars.gr 25.11.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου