26 Νοεμβρίου 2013

Περίεργα: "Ιέρεια" της μοιχείας σε διαφήμιση η Ρουαγιάλ

Την απόσυρση διαφημιστικής αφίσας στην οποία πρωταγωνιστεί παρά την θέλησή της και εμφανίζεται να προωθεί ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, ζητά η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ και αντίπαλος του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του 2007. 

Χάρη στο photoshop, η ιστοσελίδα Victoria Milan εμφανίζει την Ρουαγιάλ ως «ιέρεια» των εξωσυζυγικών σχέσεων, μπροστά από την γαλλική σημαία. Το μοντάζ συνοδεύει το σλόγκαν: «Αφήστε ελεύθερο το πάθος σας, ξεκινήστε μια ερωτική σχέση». 

Η ιδέα προφανώς δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού παραπέμπει στην φωτογράφηση που είχε γίνει για το περιοδικό της εφημερίδας Le Parisien, τον Οκτώβριο και έγινε στόχος ποικίλων σχολίων, καθώς εμφάνιζε την Ρουαγιάλ να κρατά την γαλλική σημαία και παρέπεμπε στον πίνακα του Ντελακρουά «Η ελευθερία οδηγεί τον λαό».

Εμφανώς δυσαρεστημένη με την έμπνευση της ιστοσελίδας που συνέδεσε το όνομά της με την μοιχεία, η Ρουγιάλ δήλωσε στην Figaro: «Βρίσκω την εκμετάλλευση του προσώπου ή του ονόματός μου με στόχο το οικονομικό όφελος, απαράδεκτη…Πρόκειται για παραβίαση του νόμου και έχω κάνει τα (σχετικά) βήματα, απαιτώντας την απόσυρση της καμπάνιας».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ήττα της από τον Νικολά Σαρκοζί, το 2007, η Ρουαγιάλ ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον- επί 3 δεκαετίες- σύντροφό της Ολάντ, με τον οποίο έχει αποκτήσει και 4 παιδιά.

_____________
Πηγή: www.ethnos.gr 26.11.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου