6 Νοεμβρίου 2013

Ανέκδοτο: Κούρεμα δωρεάν...

Ένα πρωί ένας ανθοπώλης πήγε για κούρεμα. Όταν τελείωσε ζήτησε τον λογαριασμό. Τότε ο κουρέας του είπε: "Ευχαριστώ αλλά δεν θα σας πάρω χρήματα για το κούρεμα. Ξέρετε αυτή την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα". 

Ο ανθοπώλης τον ευχαρίστησε ευγενικά για την προσφορά και έφυγε. Το άλλο πρωί όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει είδε μια δωδεκάδα τριαντάφυλλα στην πόρτα του κουρείου με ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ανθοπώλη.

Λίγο αργότερα έρχεται για κούρεμα ένας ζαχαροπλάστης. Την ώρα του λογαριασμού έκπληκτος ακούει τον κουρέα να του εξηγεί: "Ξέρετε αυτή την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα".

Το άλλο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, είδε ένα κουτί με μια δωδεκάδα φρέσκα γλυκά στην πόρτα μαζί με ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ζαχαροπλάστη.

Λίγο αργότερα καταφθάνει στο κουρείο ένας βουλευτής. Μετά το κούρεμα η σκηνή επαναλαμβάνεται... Ο βουλευτής φεύγει ικανοποιημένος, ευχαριστώντας τον κουρέα.

Το ίδιο απόγευμα όταν ο κουρέας πηγαίνει να ανοίξει βρίσκει στην πόρτα του κουρείου μια δωδεκάδα ...βουλευτές να τον περιμένουν για κούρεμα!

_____________
Ήταν μια διαφορά μεταξύ πολιτών και πολιτικών....Και να θυμάστε:
Οι πολιτικοί και οι πάνες (των μωρών) πρέπει να αλλάζονται τακτικά. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο...!!!


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου