24 Φεβρουαρίου 2018

Το tweet που μείωσε την αξία του Snapchat κατά 6%

Το Snapchat, η πλατφόρμα της Snap, χάνει την ελκυστικότητά της, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η Κάιλι Τζένερ, σταρ γνωστού αμερικανικού ριάλιτι σόου με επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ... στις αγορές, όπως αποκαλύπτουν οι εξελίξεις.

Η Snap είδε τη μετοχή της να βυθίζεται 6,1% την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί 1,3 δισ. δολάρια η κεφαλαιοποιήσή της, στον απόηχο "τιτιβίσματος", στο οποίο η Τζένερ αποκάλυπτε ότι δεν χρησιμοποιεί πια το Snapchat και αναρωτιόταν αν υπάρχουν και άλλοι χρήστες, που έχουν χάσει επίσης το ενδιαφέρον τους.

Kylie Jenner‏ @KylieJenner
sooo does anyone else not open Snapchat anymore? Or is it just me... ugh this is so sad.

(Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ..., είναι τόσο λυπηρό) 

Αρκετοί από τους 24,5 εκατομμύρια ακολούθους της στο twitter έσπευσαν να δηλώσουν ότι αισθάνονται το ίδιο. Η Maybelline New York, που ανήκει στη L'Oreal, σε δικό της μήνυμα στο Twitter ζήτησε από τους ακολούθους της να εκφράσουν την άποψή τους για το εάν πρέπει να παραμείνει στο Snapchat. 

Οι αναλυτές στη Wall Street δεν άργησαν να προσέξουν τον όλο ντόρο, που δημιουργήθηκε, με αποτέλεσμα ορισμένοι να προβούν ακόμη και σε υποβαθμίσεις της σύστασής τους για τη μετοχή. Η πτώση στη συνέχεια ήταν θέμα χρόνου. 

Σημειώνεται ότι το Snapchat είναι μία δημοφιλής, μεταξύ των νέων ανθρώπων, εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως τα μηνύματα τα οποία στέλνονται είναι ορατά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να αυτοκαταστραφούν στη συνέχεια.

Πηγές: naftemporiki.gr, Bloomberg, BBC, 
Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου