1 Μαΐου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 1.5.2022

Κόντρα στο Twitter του Έλον Μασκ με την βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ. Να «σταματήσει να φλερτάρει» τον «εγωμανή δισεκατομμυριούχο»!
Παραιτείται ο Βρετανός βουλευτής Νιλ Πάρις που παρακολουθούσε πορνό στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Πανικός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ: Αμερικανοί τουρίστες πήραν για σουβενίρ… μια οβίδα! 

Έλον Μασκ: Κόντρα στο Twitter με την Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ

Σε μια μάλλον άβολη ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter την Παρασκευή, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ είπε στη βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ να «σταματήσει να φλερτάρει» μαζί του, αφότου το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων επέκρινε έναν «εγωμανή δισεκατομμυριούχο», χωρίς να τον κατονομάσει

«Έχω κουραστεί από το συλλογικό άγχος για τις εκρήξεις εγκλημάτων μίσους που συμβαίνουν επειδή κάποιος εγωμανής δισεκατομμυριούχος ελέγχει μονομερώς μία τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας και διαστρεβλώνει τη λειτουργία της επειδή ο Τάκερ Κάρλσον ή ο Πίτερ Θιλ τον έβγαλαν για δείπνο και τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός», έγραψε η πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος.

Alexandria Ocasio-Cortez @AOC
Tired of having to collectively stress about what explosion of hate crimes is happening bc some billionaire with an ego problem unilaterally controls a massive communication platform and skews it because Tucker Carlson or Peter Thiel took him to dinner and made him feel special
9:41 μ.μ. · 29 Απρ 2022·Twitter for iPhone

Ο Μασκ, του οποίου η προσφορά εξαγοράς έγινε δεκτή από το Twitter αυτή την εβδομάδα, απάντησε στη συνέχεια: «Σταμάτα να μου την πέφτεις, είμαι πραγματικά ντροπαλός».

Elon Musk @elonmusk
Απάντηση στον χρήστη @AOC
Stop hitting on me, I’m really shy 
12:27 π.μ. · 30 Απρ 2022·Twitter for iPhone

Από την πλευρά της, η βουλευτής ανέφερε σε tweet που έχει πλέον διαγραφεί ότι αναφερόταν σε έναν άλλο δισεκατομμυριούχο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ. «Μιλούσα για τον Ζάκερμπεργκ αλλά εντάξει», σχολίασε. Ούτε ο Μασκ, ούτε ο Ζάκερμπεργκ απάντησαν στο διαγραμμένο πλέον tweet. 
Πηγές: kathimerini.gr, twitter.com

Παραιτείται Βρετανός βουλευτής που παρακολουθούσε πορνό στη Βουλή

Για «στιγμή τρέλας», για την οποία «δεν είμαι περήφανος», έκανε λόγο ο Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών Νιλ Πάρις, αφού παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε πορνό δύο φορές στο κινητό του τηλέφωνο στη Βουλή των Κοινοτήτων. Μιλώντας στο BBC, σημείωσε ότι παραιτείται από βουλευτής.

Ο Πάρις, αγρότης στο επάγγελμα, είπε ότι την πρώτη φορά που παρακολούθησε πορνογραφικό υλικό έπεσε τυχαία σε αυτό καθώς έκανε αναζήτηση για ... τρακτέρ σε έναν ιστότοπο με ένα παρόμοιο όνομα και μετά «το παρακολούθησα για λίγο που δεν έπρεπε να το είχα κάνει».

«Αλλά το έγκλημά μου, το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι σε μια άλλη περίπτωση είναι ότι μπήκα στον ιστότοπο με το πορνογραφικό υλικό για δεύτερη φορά και αυτό ήταν εσκεμμένο. Αυτό συνέβη καθώς καθόμουν και περίμενα να ψηφίσω μέσα στην αίθουσα της Βουλής» πρόσθεσε. Ερωτηθείς τι πέρασε από το μυαλό του, έκανε λόγο για «μια στιγμή τρέλας».
Πηγή: Καθημερινή

Τελ Αβίβ: Αμερικανοί τουρίστες πήραν για σουβενίρ… μια οβίδα 

Αμερικανοί τουρίστες προκάλεσαν πανικό στο αεροδρόμιο Νταβίντ-Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ όταν οι υπάλληλοι ανακάλυψαν στις αποσκευές τους μια οβίδα, που δεν είχε εκραγεί και την οποία σκόπευαν να πάρουν στο σπίτι του ως σουβενίρ από τις διακοπές τους.

Οι υπάλληλοι ασφαλείας του αεροδρομίου διέταξαν αμέσως να εκκενωθεί ο χώρος ελέγχου των αποσκευών, μετά τον εντοπισμό της οβίδας, την Πέμπτη. Η ανακοίνωση προκάλεσε πανικό στους επιβάτες που ήταν συγκεντρωμένοι στην αίθουσα αναχωρήσεων.

Σύμφωνα με την ισραηλινή υπηρεσία διαχείρισης αερολιμένων (IAA), ένα από τα παιδιά της οικογένειας των Αμερικανών βρήκε και μάζεψε την οβίδα ενώ έκανε περίπατο στα Υψώματα του Γκολάν. Η ζώνη αυτή, την οποία έχει προσαρτήσει το Ισραήλ, υπήρξε θέατρο σφοδρών μαχών με τη Συρία στους πολέμους του 1967 και του 1973.
Πηγές: kathimerini.gr , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου