3 Μαΐου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 3.5.2022

Την Ουκρανική σημαία ανέμισε σε συναυλία ο Πολ Μακάρτνεϊ 
των Μπιτλς.
Η Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala με το αυθεντικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρό όταν ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στον Τζον Φ. Κέννεντι.
Με διαφορετική συνοδό στο Met Gala ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Elon Musk.

Ουκρανική σημαία ανέμισε σε συναυλία ο Πολ Μακάρτνεϊ

Την ουκρανική σημαία ύψωσε και ανέμισε ο θρυλικός Πολ Μακάρτνεϊ κατά τη διάρκεια συναυλίας στην πολιτεία Ουάσιγκτον την περασμένη Πέμπτη (φωτογραφία επάνω αριστερά), σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent.
Το πρώην «σκαθάρι» είναι σε περιοδεία στις ΗΠΑ ερμηνεύοντας επιτυχίες τόσο των Μπιτλς όσο και προσωπικές του, και στο σόου διάρκειας 2,5 ωρών στο Σπόκειν της Ουάσιγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, έδειξε για μια ακόμη φορά τη στήριξή του στον χειμαζόμενο ουκρανικό λαό.
Πηγή: kathimerini.gr , 
Φωτ.: Segodnya

Η Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala με το φόρεμα της Μέριλιν Μονρό

Εύφορο έδαφος για φαντασμαγορικά haute couture ρούχα, μια μεγάλη κοσμική συνάντηση, μια αρένα επίδειξης στυλ, λάμψης και πλούτου, ο λόγος για να ξενυχτούν οι πανταχού εραστές της μόδας, το Met Gala, η ετήσια δηλαδή fashion συνάντηση που λαμβάνει χώρα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. 
Σίγουρα προσφέρει πάντα αρκετή τροφή για σκέψη και ανάλυση τόσο για αυτούς που το αγαπούν, οσο και για αυτούς που «αγαπούν να το μισούν»!
Εντυπωσιακή ήταν η Κιμ Καρντάσιαν που έφτασε στο Met Gala συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον και φορώντας το θρυλικό φόρεμα που έβαλε η Μέριλιν Μονρό το 1962 για να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» («Happy birthday mr. president») στον Τζον Φ. Κέννεντι.
Πηγή: Καθημερινή. Φωτ.: Evan Agostini/Invision/AP

Με διαφορετική συνοδό στο Met Gala ο Elon Musk

Ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, επέστρεψε στο Met Gala, αλλά με διαφορετική συνοδό. 
Ο CEO της Tesla, είχε παρευρεθεί και στο παρελθόν σε αυτό που θεωρείται το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο της μόδας, συνοδευόμενος από την πρώην σύντροφό του, την Καναδή μουσικό Grimes.
Μετά τον χωρισμό του με την Grimes, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ο Musk εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο κόκκινο χαλί του Met Gala συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Maye Musk, η οποία είναι μοντέλο. 
Πιστός στο θέμα της βραδιάς, που ήταν το «Gilded Glamour», ο Musk φόρεσε ένα κλασικό σμόκιν, ενώ η μητέρα του φόρεσε μία τουαλέτα Dior και πέρλες.
Πηγή: moneyreview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου