9 Απριλίου 2023

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος!

Κάποτε θα ήταν αστείο! Μπορεί και τώρα! 


"Αντί για τη «γέφυρα» με το Κέντρο, ο Τσίπρας επέλεξε τελικά αυτή με την υποκουλτούρα. Στα ψηφοδέλτια που ενέκρινε δίνει τον τόνο ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή: Μια περσόνα του Twitter που αναπτερώνει τις ελπίδες όσων νοστάλγησαν τα συριζαϊκά highlights της περιόδου 2015-2019". Από άρθρο του Αλέκου Παπαναστασίου στο Protagon.gr:

"Οσο πλησιάζουμε στην κάλπη, ο ΣΥΡΙΖΑ απενοχοποιείται όλο και περισσότερο και με αυτόν τον τρόπο κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά μας. Η είδηση ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος (στην Ανατολική Αττική) ήταν το αλατοπίπερο στα κυριακάτικα τραπέζια, όσων –έστω και από κάποια απόσταση– παρακολουθούν τα πολιτικά. 

Κυρίως γιατί ένωσε αυτούς που ασχολούνται με την πολιτική επικαιρότητα με εκείνους που αρέσκονται να κάνουν βουτιές στον βούρκο της προπαγάνδας των ψεμάτων και της ανορθογραφίας του ελληνικού Twitter. 

Με τα ψηφοδέλτιά του ο κ. Τσίπρας ξαναέστησε επιτέλους τη γέφυρα που περιμέναμε τόσον καιρό. Μόνο που δεν συνδέει την Αριστερά με την Κεντροαριστερά, αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ με το λούμπεν: τους αντιεμβολιαστές του Πολάκη με τους υποτιθέμενους καραμανλικούς επιπέδου Αντώναρου και τα τρολ των υπογείων. (...)

Ο κ. Τσίπρας, με τον κ. Αντώναρο έδειξε ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες στην επιλογή προσώπων… για να σκάσει λίγο το χειλάκι μας. Το ερώτημα είναι αν το ακροατήριο έχει αυτή τη φορά την τόλμη και τη διάθεση να «πληρώσει για να δει», όπως λένε στα χαρτιά, μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένα τέτοιο αστείο". 

Και κάποια σχόλια στο Twitter:

Κανάλι ® @kanaliotis
Σατανάδες!!! Θα μας πεθάνετε στα γέλια! #Συριζα #Αντωναρος

The Greek Analyst @GreekAnalyst
Νόμιζα πως έκαναν πλάκα μέχρι που διάβασα τις λίστες.

silas serafim @silaserafim
"Ανοιγμα στην κεντροδεξια" του #συριζα χαρακτηρισαν τωρα στις ειδησεις την υποψηφιοτητα Αντωναρου. Στο μεταξυ προκειται για ξεκαθαρο ανοιγμα στην κωμωδια και συγκεκριμενα στη φαρσα. #Αντωναρος

Μπ. Παπαπαναγιώτου @bpapapanagiotou
Είναι όντως «με τον άνθρωπο». Στο 92’ μπήκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευ. Αντώναρος. Ήταν δίκαιο έγινε πράξη

δροσερή πατάτα @efi_lats
Ο πόλεμος που έκανε ο Αντωναρος στον Μητσοτάκη ολα αυτά τα χρόνια ξεπληρώνεται με την είσοδο του στα ψηφοδέλτια του Συριζα. Σειρά εχει ο Κυρτσος...

Ελισσάβετ Βασιλόπουλου @elivasilopoulou
Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ: Παππάς - Καταδικασμένος, Πολάκης - Μετανιωμένος, Αντώναρος - Διαγραμμένος. Καλά θα πάει και αυτό #εκλογες_2023

Πηγές: Protagon.gr, Twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου