5 Απριλίου 2023

Ο Μιθριδάτης στον ΣΥΡΙΖΑ. Xάθηκε η τσίπα!

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γνωστού ράπερ Μιθριδάτη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται οι σεξιστικές και ομοφοβικές αναρτήσεις του στα social media.

Το βράδυ της Κυριακής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιθριδάτης σημείωσε πως παρερμηνεύτηκαν οι αναρτήσεις του και τόνισε μεταξύ άλλων: 
«Εγώ στις αναρτήσεις μου χρησιμοποιώ το χιούμορ μου, τη σάτιρά μου. Έχω έναν συγκεκριμένο τρόπο που εκφράζομαι και ο κόσμος τον ξέρει. Έτσι κάνω τα σχόλιά μου προς όλες τις κατευθύνσεις». Και συνέχισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χιούμορ και δεν υπάρχει καμία περίπτωση παρερμηνείας των δηλώσεών μου. Δεν τέθηκε κανένα τέτοιο θέμα», τόνισε. Όπως είπε ο Μιθριδάτης, έχει κάνει «καλές κουβέντες» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε δει πού συγκλίνουν οι δρόμοι μας και αποφασίσαμε ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα στο να προχωρήσουμε στο να ανατραπεί αυτό το καθεστώς που έχει κάνει τις ζωές μας πολύ δύσκολες».

Η ανάρτηση του 
Αλέξη Τσίπρα στο twitter

Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras @atsipras
«Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα». Τα έχει πει ο Μιθριδάτης. Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Τον καλωσορίζουμε.

Και μια από τις πολλές αντιδράσεις στο twitter

Georghy Zhukov @GeorghyZhukov 
Το εμετικό της υπόθεσης δεν είναι ότι ο #Μιθριδάτης επιχειρεί να δικαιολογηθεί παιδαριωδώς. Δικαίωμα του. Το εμετικό της υπόθεσης είναι ότι η υπόγα του ΣΥΡΙΖΑ του βαράει παλαμάκια επιχειρώντας να κανονικοποιησει τον σεξισμό και τη χυδαιότητα ως «σάτιρα».


ΝΔ: «Στο κόμμα του κ. Τσίπρα χάθηκε η τσίπα»

«Στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, 
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κάτσης, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με “φίλους παιδοβιαστών”, υιοθετώντας για πρώτη φορά επίσημα άθλια συνθήματα και hashtags του βούρκου των υπογείων της Κουμουνδούρου!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Και καταλήγει: «Στο κόμμα του κ. Τσίπρα χάθηκε η τσίπα. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Κάτσης θα είχε ήδη διαγραφεί! Στον ΣΥΡΙΖΑ της χυδαιότητας και του Πολακισμού είναι απλώς ένας ακόμη “άξιος” εκφραστής της κεντρικής γραμμής!».

Πηγές: Στοιχεία από, twitter.com, iefimerida.gr, kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου